Gå til indhold
Best Western etablerer sig på Åland.

Nyhed -

Best Western etablerer sig på Åland.

Den 1. september udvider Best Western Scandinavia porteføljen med yderligere et BW Premier Collection hotel. Denne gang på øen Åland med HavsVidden Resort & Konferens.

Komplekset består af hotel, pool og diverse saunafaciliteter, samt 42 klippehuse hvoraf 25 udlejes til gæster gennem hotellet. Komplekset er beliggende på den nordlige del af øen Åland og har egen 2,4 km lang kyststrækning - midt i den uberørte Ålandske natur. De nytilkomne ejere er Sven Eric Hansson, som allerede har flere Best Western hoteller, og Johan Wulfcrona, ejeren af Hotel Stenugnen på Gotland.

Hotellet og komplekset kommer til at komplementere de øvrige BW Premier Collection hoteller i Skandinavien, og det forventes at kunne udgøre en interessant destination for både konferencer og privatpersoner i kraft af den unikke og naturskønne placering. Åland er en finsk ø, men der tales svensk og den nemme færgeadgang fra Sverige gør, at øen er tæt knyttet til Stockholms-området. Færgepriserne til Åland er desuden meget favorable.

”HavsVidden er som skabt til BW Premier Collection, med sin fantastisk afkoblende beliggenhed, sin dejlige atmosfære samt det luksuriøse og unikke udtryk”, siger Johan Kukacka. Det bliver også ekstra spændende med et helt nyt marked for Best Western og en ny destination at tilbyde vore gæster.

For yderligere information, kontakt venligst:

Johan Kukacka, CEO
Best Western Scandinavia
Telefon: +46 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se

Sven Eric Hansson, Ejer
HavsVidden Resort & Konferens
Telefon: +46 070-523 71 30
Email: s-e.hansson@revhaken.se

Emner

Kategorier

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136