Gå til indhold
Best Western Plus Hotel Kronjylland I Randers er et af hotellerne der endnu engang hædres med en Quality Award
Best Western Plus Hotel Kronjylland I Randers er et af hotellerne der endnu engang hædres med en Quality Award

Nyhed -

Best Western hoteller hædres for kvalitet og gæstetilfredshed

Quality Awards gives til de hoteller, som opnår højst gæstetilfredshed i kombination med høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller. 

For særdeles god service og kvalitet, har Best Western Plus Hotel Kronjylland og Best Western Hotel Herman Bang, modtaget den meget prestigefyldte og unikke pris, Quality & Service Award.

Prisen tildeles på baggrund af Best Westerns årlige interne kvalitets kontrol, samt gæsternes tilbagemeldinger og tildeles kun ganske få hoteller, da der er store krav i forbindelse med at opnå den.

Best Western Plus Hotel Kronjylland har modtaget denne prestigefulde pris hvert år siden de overgik til at blive et Best Western Plus Hotel i år 2014. Hotellet havde deres indtrædelse i Best Western i år 2012.

"Det er altid en stor glæde at uddele en pris til hotellet efter endt QA kontrol og Best Western Plus Hotel Kronjylland har modtaget en Quality & Service Award næsten alle år de har været medlem i Best Western. Det er hårdt arbejde at blive på toppen og derfor belønnes hotellet også med en pris der er fordelt på min score efter en endt QA kontrol samt gæsternes bedømmelse. Best Western Plus Hotel Kronjylland har et utroligt unikt og flot hotel produkt samt rengøring og vedligehold der er absolut i top. Derfor er det en ære at tildele dem denne pris", siger Jeanette Mior-Lyster, International Quality Assurance Manager hos BWH Hotel Group Scandinavia. 

I Skandinavien er der lige nu 20 ud af 160 hoteller i toppen af de hoteller, som er kvalificeret til at vinde denne pris. 

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136