Gå til indhold
BEST WESTERN PLUS i Bergen

Nyhed -

BEST WESTERN PLUS i Bergen

BW Hotel Hordaheimen i Bergen har i denne uge kvalificeret sig til næste niveau i Best Western, og er dermed det fjerde BEST WESTERN PLUS® hotel i Norge.

Hotellet er Bergens ældste hotel med mange rige traditioner, og det åbnede sine døre tilbage i 1918. I 2007 blev hotellet udvidet med 33 nye superior-værelser samtidig med at man renoverede kursus- og konferencedelen og åbnede en ny lobbybar. I 2013-2014 gennemgik hotellet en total renovering af de ældste 55 værelser, receptionen og restauranten Kaffistova. Denne restaurant har bibeholdt den historiske atomosfære og charme, hvilket kommer til udtryk med spændende gamle billeder, vægur og flotte gamle Kinsarvik-møbler. Kaffistova er derfor populær hos både de lokale og hotelgæsterne, hvilket ligeledes skyldes den traditionsrige og hjemmelavede norske mad.

Hordaheimen har været medlem af Best Western siden 2001, og Bjarte Bergesen har drevet hotellet siden 2006. Udover Hordaheimen driver han også BW Sandviken Brygge Hotel og Ole Bull Hotel, som tilslutter sig Best Western senere på året.

Han siger, «Vi har i lang tid haft gode erfaringer med Best Western som kæde, og synes det er smart at få samlet alle vores tre forskellige hotelprodukter under samme paraply. Vi har bastionen BEST WESTERN PLUS® Hotel Hordaheimen, som er et komfortabelt centralt alternativ, intime BW Sandviken Brygge i naturskønne omgivelser og lejlighedshotellet Ole Bull Hotel & Apartments for dem der ønsker fuldt udstyrede lejligheder, specielt med tanke på langtidsleje. Noget for enhver smag inden for samme kæde».

«Med flere gode BW-hoteller i Bergen er det positivt og vigtigt, at dette hotel får vist sine kvailiteter og høje serviceniveau som BEST WESTERN PLUS® hotel,» siger Hege Ramm, Country Manager Norway ved Best Western Scandinavia. «Det giver gæsterne væsentligt bedre valgmuligheder, når vi nu kan tilbyde flere Best Western kategorier i samme by».

BEST WESTERN PLUS® er 4-stjernede hoteller, som tilbyder alt det et Best Western hotel kan tilbyde. Herudover er der lagt mere vægt på design og møblering samt en højere grad af service i forhold til udbud af restaurant, bar, vaskeri- og renseritjenester. Der er desuden et større udvalg af produkter på badeværelser og værelser. Siden lanceringen i 2011 har denne kategori trukket mange nye hoteller til kæden samtidigt med at mange Best Western hoteller har opgraderet sig til BEST WESTERN PLUS®. Der er i dag tæt på 200 hoteller i denne kategori i Europa, hvoraf 14 af disse findes i Skandinavien.

Kontaktinformation:

Bjarte Bergesen, Direktør BW PLUS Hotell Hordaheimen, BW Sandviken Brygge Hotel, Ole Bull Hotel
Tel: +47 406 37 000
Email: bb@hordaheimen.no

Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Scandinavia
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Emner

Kategorier

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136