Gå til indhold
Best Western Rewards placeres i top tre for tredje år i streg af US News & World Report

Nyhed -

Best Western Rewards placeres i top tre for tredje år i streg af US News & World Report

Best Western International meddeler at Best Westerns loyalitetsprogram Best Western Rewards® er blevet anerkendt, som et af de tre bedste loyalitetsprogrammer for hotelkæder, af US News & World Report, hvor de lister de bedste bonusprogrammer i 2015. Se mere: 
http://travel.usnews.com/rankings/travel-rewards/hotel-rewards/best-western-rewards/

Det er tredje år i træk at Best Western Rewards har fået en topplacering af US News. US News vælger de bedste loyalitetsprogrammer ved at opveje fem forskellige faktorer– netværkets størrelse, hotellernes mangfoldighed, geografisk dækning, ekstra bonusser samt hvor nemt det er at tjene point til en frinat. Det er 18 af de største loyalitetsprogrammer inden for hotelbranchen, der er blevet vurderet.

”Vi er meget glade for, at Best Western Rewards har fået en top tre placering af US News for tredje år i streg. Vi har gjort meget ud af at lytte til vores gæster, og det er på sin vis lykkedes os at udforme et loyalitetsprogram, der virkelig opfylder deres behov”, siger Dorothy Dowling, Senior Vice President for markedsføring og salg, Best Western International i Phoenix, USA. Hun tilføjer:

”Best Western og vores loyalitetsprogram har vundet flere udemærkelser end nogensinde før, og det havde ikke været muligt uden vores loyale gæster.”

Best Westerns loyalitetsprogram, Best Western Rewards, har vist sig som en prisvindende faktor blandt loyalitetsprogrammerne i de seneste år. Foruden at blive anerkendt af US News & World Report igennem de seneste 3 år, har JD Power Association også rangeret loyalitetsprogrammet som et af de tre bedste globale hotelprogrammer. Best Western Rewards blev ligeledes udnævnt til up-and-coming program of the year i 2015 ved Freddie Awards.

I mere end 25 år har Best Western Rewards været en af branchens mest generøse bonusprogrammer. Det har den laveste minimumsværdi for indløsning af point, og er et af de få loyalitetsprogrammer, som virkelig er globalt. Best Western Rewards gør det nemt for medlemmer at optjene point, som eksempelvis kan indløses til frinætter - på samtlige af de mere end 4.000 hoteller i mere end 100 lande. Herudover giver Best Western Rewards også mulighed for rabat på online shopping, gavekort, flyrejser, biludlejning og meget mere.

Emner

Kategorier

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136