Gå til indhold
BEST WESTERN The Mayor Hotel i Aarhus renoveres for to-cifret million beløb

Nyhed -

BEST WESTERN The Mayor Hotel i Aarhus renoveres for to-cifret million beløb

Driften af The Mayor Hotel i Aarhus blev sidste år i august overtaget af familien Evar, som har ejet hotellet siden 1996. Familien bebudede ved overtagelsen, at man ønskede at skabe forandringer og fornyelse på hotellet. Nu ligger planerne klar og man påbegynder en gennemgribende renovering af hotellet i juli måned.

Renoveringen beløber sig i skrivende stund til et to-cifret million beløb og omfatter bl.a. hotellets værelser, konferenceafdeling, restaurant og lobby/reception. De tiloversblevne hotelmøbler doneres til Resuse i Aarhus, som bl.a. vil anvende møblerne til nye studieboliger og andre velgørende formål i Aarhus. For at kunne mindske generne for hotellets gæster og for at renoveringsprocessen kan ske så hurtigt som muligt, har man valgt at holde hotellet lukket i juli måned.

En forandring til simpel luksus med respekt for miljøet
Tankerne og ideerne bag renoveringen af hotellet har været mange og på ingen måde tilfældige. Familien Evar har hele tiden ønsket at skabe et hotel og en hoteloplevelse, som både levede op til deres mantra ”simpel luksus” og samtidig tog hensyn til miljø og lokalsamfund.

Medejer og direktør, Dina Evar udtrykker det således:

- "Da vi skulle til at renovere hotellet, var det vigtigt for os at skabe et hotel, hvor vores gæster kommer til at føle sig hjemme og samtidig vil få en anderledes hoteloplevelse af simpel luksus med forkælelse af alle sanser gennem indretning, service og produkter. Miljø og lokalsamfund står også meget højt på dagsordenen i vores organisation".

De nye værelser - indrettet i materialer fra lokale og danske leverandører
Værelserne får et helt nyt design, med større og højere senge, indirekte og behagelig belysning, bløde gulvtæpper med ekstra høj lurv og akvarelmotiv samt en række bekvemmeligheder og faciliteter, som både forretningsfolk og turister sætter pris på.
Udover de mere klassiske værelser, har man også tænkt anderledes og kreativt i enkelte af hotellets nye værelser. Man har valgt at indrette disse værelser med deres helt eget udtryk og stemning. Sengen står frit og centralt i værelset orienteret mod vinduet og værelsets udsigt og der er florlette, hvide gardiner på væggene. Et værelse som nærmest har en drømmeagtig stemning.

For yderligere information, kontakt venligst:

Dina Evar, Hoteldirektør 
BEST WESTERN The Mayor Hotel
Telefon: 87 32 01 00
Email: de@jacobsadm.dk

Søren Nystrøm, Country Manager - Danmark
Best Western Scandinavia
Telefon: 35 24 59 01
Email: soren.nystrom@bestwestern.dk

Emner

Kategorier

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136