Gå til indhold
First Hotel Plaza i Västerås bliver Best Western Plus

Nyhed -

First Hotel Plaza i Västerås bliver Best Western Plus

Best Western Hotels & Resorts fortsætter med at tiltrække nye medlemshoteller. Den 1. marts 2017 bliver det nyrenoverede First Hotel Plaza i Västerås til Best Western Plus Hotel Plaza.

Det 25 etager høje hotel har en ideel placering midt i Västerås, Sveriges 5. største by. Det er direkte forbundet med Aros Congress Center og tre minutters gang fra byens hovedbanegård. Når hotellet indtræder i Best Western vil samtlige 203 værelser være totalrenoverede. Hotellet kan desuden tilbyde 45 møde- og eventlokaler under samme tag i kraft af sin tilkobling til Aros Congress Center.

Den ombyggede reception, lobby og restaurant er blevet et populært mødested og arbejdsplads for lokale såvel som hotelgæster. På 22. etage tilbyder hotellet deres SkyGym, som ligeledes tiltrækker mange besøgende.

En investering i størrelsesordenen af 30 millioner kroner har været med til at skabe Västerås mest komplette hotel. Næste trin i projektet er hotellets nye SkySpa på 22.-25. etage samt konceptudviklingen af SkyBar.

”Vi har de seneste år satset store ressourcer på at løfte kvaliteten og selve hoteloplevelsen. Parallelt med renoveringen har vi sammen med alle medarbejder arbejdet på at øge serviceniveauet yderligere, hvilket komplementerer vores investeringer i de fysiske rammer. Vores attitude er det der gør forskellen. Gennem samarbejdet med Best Western får vi en mulighed for at videreudvikle hotellet og konsolidere vores position som Västerås førende hotel”, siger Tobias Hultberg, CEO for First Hotel Plaza og Aros Congress Center i Västerås.

”Vi er utrolig glade for at First Hotel Plaza i Västerås har valgt at blive et Best Western Plus hotel. Målsætningen for Best Western Plus er at tilbyde personlige hoteller af meget høj kvalitet på de vigtigste destinationer i Skandinavien, og Hotel Plaza er en vigtig brik i den satsning”, siger Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Sverige.

For mere information kontakt:

Johan Michelson, Country Manager Sweden
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Tlf: 0735-14 39 01
E-mail: johan.michelson@bestwestern.se

Tobias Hultberg, CEO
First Hotel Plaza
Tlf: 070-370 12 06
E-mail: tobias@acc.se

Emner

Kategorier

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136