Gå til indhold
Nybygget svensk hotel bliver Best Western Plus

Nyhed -

Nybygget svensk hotel bliver Best Western Plus

I begyndelsen af 2018 åbner et nyt hotel i det centrale Ängelholm. Med sine 112 moderne værelser, restaurant, bar, konferencelokale, fitnesscenter og spa, vil dette hotel være en interessant tilføjelse til en by, der har et stort behov for flere hotelværelser.

Bag projektet er Backahill, en af de førende aktører i ejendomsbranchen i regionen. Operatør af det nye hotel er Mattias Frisk og Pia Hansson, Riverside Hotel & Apartments. Hotellet er endnu ikke navngivet, men det vil blive valgt gennem en konkurrence, hvor indbyggerne i Ängelholm er involveret.

De involverede i hotelprojektet har store forventninger til det nye hotel, og de ser med spænding frem til det færdige resultat.

- ”Det er utrolig rart at kunne præsentere en lokal operatør for dette hotel", udtaler Svante Paulsson, strategiansvarlig hos Backahill. Han tilføjer, "Mattias Frisk og Pia Hansson brænder virkelig for at skabe gode resultater. De har desuden den lokale viden og en fornemmelse for god service.

- ”De fleste hotelgæster i Ängelholm, turister såvel som forretningsrejsende, ønsker hoteller med en central placering. Det har vi erfaret fra driften af vores nuværende hotel, siger Mattias Frisk, Riverside Hotel & Apartments. Samarbejdet med Best Western valgte vi, da vi ser fordelen ved at være i stand til at skabe et personligt og unikt produkt baseret på det lokale marked, kombineret med støtte fra Best Westerns stærke brand, loyalitetsprogram, salg og markedsføring”, siger Mattias Frisk og Pia Hansson.

- ”Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores gæster et Best Western Plus-hotel i Ängelholm. Det nye hotels unikke koncept og høje kvalitet vil styrke vores position”, siger Johan Michelson, Contry Manager for Sverige og VD hos Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.

Emner

Kategorier

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136