Gå til indhold
Nyt Best Western hotel i det vestlige Norge

Nyhed -

Nyt Best Western hotel i det vestlige Norge

Den 1. februar går Klingenberg Hotel i Årdalstangen ind i Best Western, hvorved Best Western Hotels & Resorts yderligere styrker sin position i den vestlige del af Norge. Dette hyggelige hotel inderst i Sognefjorden har 49 værelser og konferencelokaler med plads til i alt 100 personer. Der er desuden grupperum, restauranter og barer samt et stort selskabslokale. Hotellet har ligeledes et fitnessrum med sauna.

Årdalstangen byder på naturskønne omgivelser tæt på Jotunheimen. Området er populært blandt nationale såvel som internationale turister, og særligt i sommersæsonen kommer der mange grupper og individuelle rejsende. Hotellet er ligeledes populært blandt gæster, der rejser i forbindelse med arbejde. Hotellet er tilgængeligt fra Sogndal Lufthavn, ca. 45 minutter væk, og fra Oslo tager det 4,5 time med bil langs E16, færgefrit.

”Klingenberg Hotel er et vældig hyggeligt hotel med en høj standard”, siger Hege Ramm, Country Manager Norway. ”Vi er glade for at få et Best Western hotel i dette område, og Årdalstangen er en vigtig destination specielt med tanke på ferie/fritidsmarkedet. Vore andre medlemshoteller i området sætter pris på udvidelsen og ser frem til, at det genererer mere trafik til alle.”

”Vi har oprustet hotellet til den nuværende høje standard gennem flere år,” siger Erling Eggum, ejer og direktør af Klingenberg Hotel. ”Det er derfor naturligt at gå ind i kædesamarbejde for yderligere at sætte kvalitetsstempel på hotellet. Valget faldt på Best Western på grund af deres professionelle salgs- og markedsføringsarbejde indenfor både fritids- og forretningsrejsende samt kursus og konference segmentet. Et vigtigt element er ligeledes kædens brede distribution indenfor alle reservationskanaler, og vi har store forventninger til samarbejdet.”

For yderligere information, kontakt venligst:

Erling Eggum, Eier og Direktør
Klingenberg Hotel
Tlf: +47 900 52 877
E-mail:
erling@klingenberghotel.no

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tlf: +47 920 23 490
E-mail:
hege.ramm@bestwestern.no

Emner

Tags


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Pressekontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relateret materiale