Gå til indhold
Nyt BEST WESTERN PLUS hotel i Norge

Nyhed -

Nyt BEST WESTERN PLUS hotel i Norge

I forrige uge gennemgik Best Western Raftevold's Hotel i Hornindal kontrollen, som kvalificerer hotellet til at blive det tredje BEST WESTERN PLUS® hotel i Norge.

Det traditionsrige hotel fra 1867 i Hornindal har vært medlem af Best Western siden i 1987. I 2012 overtog Jens Brokmann og Petra Wieth BW Raftevold's Hotel, og de har gennemført en omfattende opgradering af hotellet, som både omfatter samtlige værelser og fællesarealer.

I 2011 lancerede Best Western sit Descriptor Program for at vise mangfoldigheden blandt hotellene i kæden. Hotellene har herved mulighed for at præsentere sig som BEST WESTERN®, BEST WESTERN PLUS® eller BEST WESTERN PREMIER®.

BEST WESTERN PLUS® er 4-stjernede hoteller, som tilbyder alt det et Best Western hotel kan tilbyde. Herudover er der lagt mere vægt på design og møblering samt en højere grad af service i forhold til udbud af restaurant, bar, vaskeri- og renseritjenester. Der er desuden et større udvalg af produkter på badeværelser og værelser. Siden lanceringen i 2011 har denne kategori trukket mange nye hoteller til kæden samtidigt med at mange Best Western hoteller har opgraderet sig til BEST WESTERN PLUS®. Der er i dag tæt på 200 hoteller i denne kategori i Europa, hvoraf 13 af disse findes i Skandinavien.

«Vi er stolte medlemmer af verdens største hotelkæde, hvilket giver os international markedsføring og genkendelse på markedet samt tilgang til loyalitetsprogrammet BW Rewards. Hotelkæden er desuden en af Skandinaviens største efter sammenlægningen af Norge, Danmark og Sverige. Vi er meget glade for, at vi efter omfattende modernisering har hævet standarden og kan blive en del af BW PLUS. Noget som vil gøre vores satsninger på kvalitet og oplevelser endnu tydligere». Sådan siger Jens Brokmann, ejer og direktør for BW PLUS Raftevolds Hotel og BW Sauda Fjordhotell.

«Vi synes det er rigtig positivt at Jens Brokmann har ønsket at konvertere hotellet i Hornindal til et BEST WESTERN PLUS®-hotell», siger Hege Ramm, Country Manager Norway ved Best Western Scandinavia. Hun tilføjer: «Vi vil gerne vise vores gæster at Best Western tilbyder flere spændende kategorier af hoteller, og i den sammenhæng er det vigtig, at vi også i Norge får flere BEST WESTERN PLUS®-hoteller».

Kontaktinformation:

Jens Brokmann, Direktør BW PLUS Raftevolds Hotel og BW Sauda Fjordhotell
Tel: +47 919 98 610
Email: jens@raftevold.no

Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Scandinavia
Tel: +47 920 23 490
Email: hege.ramm@bestwestern.no

Emner

Kategorier

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136