Gå til indhold
Sivapol Pipatanangura & Johan Michelson, VD BWH Hotels
Sivapol Pipatanangura & Johan Michelson, VD BWH Hotels

Nyhed -

Revenue Center inden for BWH Hotels Scandinavia fejrer rekordår og sigter mod et endnu stærkere 2024

Succeserne inden for BWH Hotels Scandinavias Revenue Center, har været en afgørende faktor bag virksomhedens gode fremskridt i 2023. Med et stærkt team fortsætter lønsomheden med at stige for hotellerne.

Revenue Center hos BWH Hotels Scandinavia har haft et fantastisk 2023 med kontinuerlig fremgang og nye rekorder hver måned. Afdelingen har oversteget sit budget med 10% og har øget hotelindtægterne med 15% sammenlignet med året før og 43% sammenlignet med 2019. Derudover blev der løbende opnået rekorder over året, hvilket tyder på stærke fremskridt mod øget omkostningseffektivitet for hotellerne.

At arbejde aktivt med prisfastsættelse er forretningskritisk, og dens betydning stiger konstant inden for hotelbranchen. Revenue Management er en kompetence, som både kan være udfordrende og kostbar at udvikle internt for et enkelt hotel. For at lette dette arbejde og give hotellet adgang til topkompetencer er outsourcing en strategisk løsning. Dette betyder, at hotellet ikke behøver at bekymre sig om personalespørgsmål såsom sygedage eller ferier, samtidig med at de opnår fordelene ved specialiseret ekspertise.

"Vi er utroligt stolte over det, Revenue Center har opnået i 2023, hvilket er resultatet af vores engagerede team og vores konstante fokus på at levere stærk kundetilfredshed fra vores hoteller," siger Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotels Scandinavia. "Disse fremskridt markerer en vigtig milepæl i vores vækststrategi, og vi ser frem til at fortsætte denne positive trend ind i 2024," fortsætter Johan Michelson.

I løbet af 2023 udvidede BWH også sin hotelportefølje med 11 nye hoteller i Skandinavien, hvilket yderligere styrker virksomhedens position på markedet. Disse nye hoteller skaber bredere geografisk tilgængelighed for BWH's medlemmer.

"Målet er altid at stræbe efter at være den førende hotelkæde inden for Revenue Management," siger Sivapol Pipatanangura, direktør for Revenue Services. "Vores fokus er at give vores hotelindehavere muligheden for at konkurrere succesfuldt med de store hotelkæder. Vi ser nu positive resultater på flere steder, hvor vores førende hoteller udmærker sig inden for lønsomhed," fortsætter Sivapol Pipatanangura.

BWH Hotels Scandinavia takker sine hotelindehavere, personale samt gæster og ser frem til et succesfuldt 2024. Med planer om at tiltrække nye hoteller over hele Skandinavien og fortsætte med at udvikle sine tjenester er virksomheden godt positioneret for fortsat vækst og udvikling.

Kontaktpersoner:

Sivapol Pipatanangura, Director of Revenue Services Scandinavia

E-mail: sivapol.pipatanangura@bwhhotelgroup.se

Tel: +46 735 14 50 32

Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien
E-mail: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136