Gå til indhold
Best Western åbner nyt hotel midt i Stockholm

Pressemeddelelse -

Best Western åbner nyt hotel midt i Stockholm

Efter lang tids forberedelser åbner dørene i dag til Best Western &hotel. Et helt nyt hotelkoncept på Apelbergsgatan 40, midt i den svenske hovedstad. Det er et koncept, hvor der er fokus på at frembringe de allervigtigste elementer og stemninger for at skabe et suverænt hotelprodukt.

Hotelværelserne er mindre end sædvanligt, til gengæld er kvalitet og funktionalitet af højeste klasse. I udviklingen af hotelkonceptet har der været stor fokus på at skære alle overflødige omkostninger fra. Målet har været at udvikle et prisvenligt hotel i en meget høj kvalitet. Det har krævet gennemtænkte og i nogle tilfælde avancerede løsninger for at nå frem til et produkt, som passer til nutidens kræsne rejsende. 

- Vi tror ikke at gæsterne vil værdsætte, at vi undlader at have restaurant eller receptionister. At fjerne en ting som room service eller at lade gæsterne tjekke ind via en indtjekningsautomat med hjælp fra en hotelvært eller værtinde, det tror jeg til gengæld, at gæster i dag er klar til, hvis prisen passer derefter, siger Lars-Jerker Molin, administrerende direktør og medejer hos Sleepingfox Hotel Group AB. 

På Best Western &hotel arbejder hotel-og restaurantpersonale tæt sammen for at skabe imødekommende og indbydende opholdsområder. Hvis gæsterne ønsker at være for sig selv har de deres værelser, men det er ønsket, at gæsterne skal bruge de sociale områder som deres egen stue. Det nye hotel har 201 værelser, en restaurant, bar og lounge samt et fitnesscenter med sauna. 

- Det føltes fantastisk at kunne åbne et nyt Best Western hotel midt i Stockholm. Der sker meget i byen for tiden, særligt i det område hvor hotellet ligger, og vi er glade for at kunne bidrage med et nyt og enormt centralt hotel. Vores vision om at bygge et moderne og pladseffektivt hotel i høj kvalitet, står nu endelig klar, siger Jonas Westring, hoteldirektør og medejer af det nye hotel.


For mere information, kontakt venligst:

Lars-Jerker Molin, CEO
Sleepingfox Hotel Group AB
Tlf: +46 70-602 30 31
E-mail: lars-jerker.molin@sleepingfox.se

Jonas Westring, CEO
BEST WESTERN &hotel
Tlf: +46 70-266 87 27
E-mail:
jonas.westring@andhotel.se

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtsskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie. 

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136