Gå til indhold
Best Western afslører nye logoer

Pressemeddelelse -

Best Western afslører nye logoer

Best Westerns klassiske logo har siden 1993 været et symbol for hotelkædens mere end 4.000 hoteller i over 100 lande. Nu introduceres nye logoer med et moderne udseende, som skal tiltrække en bred kundegruppe og herudover har til formål at afspejle kædens globale udvikling.

Best Western Hotels & Resorts, som er det nye officielle navn, identificerer hotelkædens ”masterbrand” samt alle dens forskellige varemærker. På nuværende tidspunkt indgår følgende varemærker i porteføljen: Best Western, Best Western Plus®, Best Western Plus Executive Recidency®, Best Western Premier®, Vīb®, BW Premier Collection®. I forbindelse med at dette masterbrand lanceres, kommer der også nye logoer for Best Western, Best Western Plus og Best Western Premier.

”I mere end to årtier har Best Western haft et velkendt og visuelt let genkendeligt logo. For at gøre opmærksom på den store udvikling og de mange forbedringer på vores udbud af hoteller, har det dog været afgørende at få dette tydeligt signaleret over for gæster. Vi ser på fremtiden med en ny forandret identitet, som klart definerer vores varierede udbud og desuden udvider vores appel med et moderne, energisk og relevant udtryk”. Sådan siger David Kong, præsident og CEO for Best Western Hotels & Resorts.

”Med vores nye grafiske profil og et helt nyt ”masterbrand” kommer vi til at blive en tydeligere aktør, både på den lokale og globale arena”, siger Johan Kukacka, CEO for Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia. ”Der kommer til at være en tydeligere forskel mellem vores forskellige varemærker, i og med at alle får forskellige udseender. I dag har vi seks varemærker, som inden for kort tid bliver udvidet med nye”.

For mere information, kontakt venligst:

Johan Kukacka, CEO
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Telefon: +46 0735-14 39 00
Email: johan.kukacka@bestwestern.se


Søren Nystrøm, Country Manager - Denmark
Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia
Telefon: 35 24 59 01
Email: soren.nystrom@bestwestern.dk


- Mere konkret information kan findes i den engelske pressemeddelelse, se nedenfor.

Emner

Kategorier


Best Western Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtsskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie. 

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136