Gå til indhold
Best Western får nye hoteller i Kristiansand og Stavanger

Pressemeddelelse -

Best Western får nye hoteller i Kristiansand og Stavanger

Den 1. juni bliver det historiske Victoria Hotel og det velrenommerede Hotel Norge en del af Best Western Hotels & Resorts. Dermed styrker Best Western sin position i Stavanger og bliver samtidig repræsenteret i Sørlandets hovedstad, hvilket længe har været et mål for kæden.

Victoria Hotel ligger i centrum af Stavanger med udsigt over byens smukke havn. Dette traditionsrige hotel er holdt i Victoriansk stil, og det har med sin over 100 år gamle historie en helt unik atomsfære. Hotellet har 107 værelser, heraf 18 Superior-dobbeltværelser, 12 Deluxe-værelser og 9 juniorsuiter/suiter. Der er to restauranter samt den populære bar – Holmen Bar. Herudover byder hotellet på 8 mødelokaler af forskellig størrelse. Det er et alsidigt hotel, der er attraktivt for både forretnings- og fritidsrejsende samt i forbindelse med møder, konferencer og selskaber.

Hotel Norge ligger centralt i Kristiansand og har byens gågade og andre centrale attraktioner i kort gåafstand. Dette hotel er kendt for sit høje niveau, og det har igennem tiden altid haft en fremtrædende plads blandt hotellerne i Kristiansand. Der er 172 stilfulde værelser samt 2 suiter på hotellet, og hotellet huser sit eget bageri, som dagligt sørger for nybagt bagværk til morgenmadsbuffen. Det er 20 mødelokaler med stor fleksibilitet og en maksimumkapacitet på 150 personer. Hotellet har også en meget populær restaurant i gadeplan, som netop står overfor en totalrenovering og vil være klar til nylancering i begyndelsen af juli 2016. Hotel Norge er ligeledes et alsidigt hotel, der er populært blandt forretningsrejsende såvel som fritidsrejsende samt i forbindelse med møder, konferencer og selskaber. 

Begge hoteller vil indgå som hoteltypen Best Western Plus, der både i forhold til ydelser og indretning tilbyder et opgraderet hotelophold.

  • ”Vi har arbejdet målrette på at styrke vores position i de større norske byer”, siger Hege Ramm, Country Manager Norway, Best Western Hotels & Resorts. Derfor er vi ekstra glade for at disse to veletablerede byhoteller med atmosfære og tradition bliver en del af kæden. Med vores globale distribution og netværk vil vi sikre, at gæster fra hele verden bliver bekendt med Victoria Hotel og Hotel Norge.
  • ”Best Western er en af verdens mest velkendte aktører inden for hotel- og rejsebranchen. For Victoria Hotel var det derfor et naturlig valg, som vil give os en forbedret tilgang til det globale marked”. Sådan siger Catrine Vedøy, direktør på Victoria Hotel, og hun tilføjer: ”Med det nye samarbejde har vi et stærkt brand i ”ryggen”, og Best Western har tilgang til en større kapacitet i Stavanger. Sammen ser vi positivt på fremtiden”.
  • Benedikte Rosland, direktør på Hotel Norge, udtaler: ”Det der var afgørende for os, da vi skulle finde en ny kæde at samarbejde med, var at finde nogen som i størst muligt omfang havde samme værdier som os. Best Western blev et naturligt førstevalg, da et medlemskab tillader individualisme og frihed til at dyrke vores styrker og særegenskaber. I denne sammenhæng ser vi et meget solidt grundlag for et frugtbart samarbejde. Best Western er en stor international hotelkæde, og det bliver spændende at tage del i den nationale udvikling som kæden planlægger".


For mere information, kontakt venligst:

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: +47 920 23 490
hege.ramm@bestwestern.no

Ørjan Kjærstad, Driftsleder
Victoria Hotel og Hotel Norge
Telefon: +47 481 08 256
ok@smarthotel.no

Rolf Hodne, Ejer
Victoria Hotel og Hotel Norge
Telefon: +47 911 98 608
rh@victoria-hotel.no

Benedikte Rosland, Direktør
Hotel Norge
Telefon: +47 479 03 130
br@hotel-norge.no

Catrine Vedøy, Direktør
Victoria Hotel
Telefon: +47 918 01 313
chatrine@victoria-hotel.no

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 120 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136