Gå til indhold
Best Western Hotel Fredericia får et Plus

Pressemeddelelse -

Best Western Hotel Fredericia får et Plus

Fulde huse og vækst i Trekantsområdet har skabt grundlag for at opgradere og udvide Hotel Fredericia. De får tilføjet et Plus i navnet og indvier samtidig en ny fløj. Det nye navn dækker over en øget komfort over hele linjen.

Hotel Fredericia får et Plus i navnet og hedder fremover Best Western Plus Hotel Fredericia. Fælles for alle Best Western Plus-hoteller er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning.

”Vi kan nu tilbyde en højere standard i alle detaljer. Som gæst kan du forvente mere forkælelse og en bedre oplevelse i alt lige fra værelsernes standard, faciliteter og den personlige service. Du kommer til at mærke et stort plus på alle områder”, siger direktør Einar Kring.

Samtidig indvier hotellet i starten af februar en ny fløj med 41 nye værelser, et loungeområde og to topmoderne møde- og konferencelokaler. De får businessværelser med små mødegrupper, 33 nye dobbeltværelser, fire store businesssuiter på 47 m2 og 35 m2 og fire juniorsuiter på 30 m2 med egen altan.

”Vi er glade for at kunne tilbyde et Best Western Plus hotel i Fredericia, som med sin centrale placering i Trekantsområdet, er en populær destination for både fritids- og forretningsrejsende”, siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts. Han tilføjer: ”Hotel Fredericia har i flere år investeret mange penge og ressourcer i at skabe et hotel- og konferenceprodukt af højeste kvalitet. Med de nye faciliteter og ikke mindst det velkendte personlige værtskab er hotellet en god repræsentant for vores Plus-kategori”

Stort plus for oplevelsen
Hotel Fredericia har mange attraktive oplevelser i nærheden med legepark, golfpark, idrætshaller, grønne områder, messehaller, musicalteater, badeland, svømmehal og bowlinghal tæt på. Det er med til at skabe fulde huse.

”Vi var havnet i en situation, hvor vi ofte måtte sige nej til gæster. Nu har vi langt mere kapacitet og kan imødekomme mange flere behov”, siger Einar Kring. Det er ikke kun de fysiske rammer, der er forbedret. Personalet er også videreuddannet i at yde en højere service med fokus på det personlige værtskab og den gode oplevelse – hvad enten man er businesskunde, sportsudøver, børnefamilie eller par, der er kommet for at blive forkælet og nyde de mange gode tilbud i området.

”Vi er klar til en ny æra og glæder os til at tage imod endnu flere forventningsfulde gæster. Med det nye Plus i navnet signalerer vi nu udadtil den høje kvalitet, vi står for. Vi er også blevet flere medarbejdere til at sørge for den høje standard og er blevet en større arbejdsplads. Det er et stort plus for alle”, siger Einar Kring.


For yderligere information kontakt:

Hoteldirektør, Einar Kring,
Best Western Plus Fredericia 
Telefon: 51 35 09 10

Country Manager Denmark, Søren Nystrøm
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: 31 66 16 22.

Emner

Kategorier

Regions


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 120 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136