Gå til indhold
De fleste Best Western Hotels & Resorts i Danmark er hundevenlige.
De fleste Best Western Hotels & Resorts i Danmark er hundevenlige.

Pressemeddelelse -

Best Western Hotels & Resorts satser på en hundevenlig sommer

Snart er det tid til at planlægge ferie og for mange vil valget helt natuligt falde på en hjemme, hvor de danske sommerperler skal udforskes. For også at kunne tilbyde vores firbenede venner en god ferie, har Best Western Hotels & Resort valgt at lægge lidt ekstra fokus på deres hundevenlige hoteller.

Der har været et rigtigt ”hunde-boom” det seneste år og utrolig mange familier har valgt at anskaffe hund. For mange hundeejere er ferie dog også lig med at skulle finde hundesitter eller hundepensionat, da informationen om hvorvidt det er muligt at medbringe hund ofte har været utydelig og svær at finde. På Best Western Hotels & Resorts ønsker man at alle i familien skal føle sig velkommen og gør det nu lettere for hotelgæsterne at medbringe hunden.

”Vi er utrolig stolte over at vi kan tilbyde så mange hundevenlige hoteller. Grundet omstændighederne det seneste år har mange valgt at hole ferie hjemme, og så vil man selvfølgelig gerne at alle familiemedlemmer kan komme med. Tidligere har det ikke været helt nemt at finde de hundevenlige hoteller på vores hjemmeside, så for at gøre det lettere har vi nu samlet alle på et sted”, siger Sara Hallsund, Marketingchef Best Western Hotels & Resorts Skandinavien.

De fleste Best Western Hotels & Resorts i Danmark er hundevenlige. På eksempelvis Best Western Plus City Copenhagen, tilbydes hundene deres egen velkomstpakke med godbidder. Hos Best Western Hotel Herman Bang er det ren hundeluksus med egen kurv og lille tæppe og på Best Western Plus Hotel Fredericia bliver de firbenede gæster forkælet med lækre godbidder. Dette og meget mere kan man udforske nærmere på Best Westerns hundevenlige hoteller.

For nemt at finde ud af hvilke hoteller, der tager imod hunde går man ind på Best Westerns hjemmeside under kategorien ”Hundevenlige hoteller”, hvor de alle er samlet. Pris og anden information findes under de respektive hoteller. På siden finder du også tips og gode råd, når man rejser med hund.

Link: Hundevenlige hoteller – Best Western Hotels and Resorts

Visse andre husdyr er også velkommen på udvalgte hoteller. Kontakt hotellet direkte for information.

For yderligere information, kontakt venligst:

Sara Hallsund, Marketingchef
Best Western Hotels & Resorts Skandinavien
E-mail: sara.hallsund@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 (0) 73 378 01 36

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136