Gå til indhold
Vib Antalaya
Vib Antalaya

Pressemeddelelse -

Best Western Hotels & Resorts har åbnet sit første Vīb i verden

Verdens første Vīb hotel er åbnet i provinsen Antalaya, Tyrkiets mest turist-befolkede område.

Udover al den moderne teknik en hotelgæst behøver, tilbyder Vib Antalaya en Bistro, et top moderne fitness center, casino og store selskabslokaler , atsammen i moderne design. Hotellet blander det urbane med gennemtænkt design for at forene det innovative og det lokale.

-Vi er meget stolte over at åbne det første VIB hotel i verden. Vi er overbeviste om at dette exceptionelle hotel vil blive en favorit blandt Antalayas turister, siger Mustafa Cengiz, vicedirektør i Güncem Turizm A.S.

-Vi er begejstrede over dette første VIB hotel, som vi håber bliver det første af mange i Tyrkiet og rundt om i verden, siger Best Westerns Senior Vice President for International Operations, Suzi Yoder.

Vib er Best Western® Hotels & Resorts urbane hotelkoncept med stort fokus på moderne design og ny moderne teknik. Vib, er en forkortelse af det engelske ”Vibrant” (levende, pulserende). Udover den moderne og urbane følelse fokuserer Vib på tilgængelighed, ny teknik og socialt engagement.

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 120 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136