Gå til indhold
Best Western i Danmark styrker salget på corporate markedet

Pressemeddelelse -

Best Western i Danmark styrker salget på corporate markedet

Else Bang skal styrke salget på det danske corporate marked

Best Western Danmark, som er en del af Best Western Scandinavia, har ansat Else Bang som Sales Manager pr. 1. februar 2015.

Fokusområderne for den nye Sales Manager bliver pleje og udvikling af overnatnings- og konferencekunder inden for corporate segmentet.

Else Bang er 35 år gammel og har flere års drifts- og salgserfaring erfaring fra hotelbranchen, herunder Rezidor og First hoteller i København samt Hotel Narsarsuaq i Grønland.

Country Manager for Best Western i Danmark, Søren Nystrøm, glæder sig over ansættelsen:

”Jeg ser frem til at byde Else velkommen i Best Western familien. Hun har et godt kendskab til hotelmarkedet samt ikke mindst evnen til at kommunikere troværdigt og positivt. Jeg har store forventninger til hendes resultater”

For yderligere information, kontakt venligst:

Søren Nystrøm – Country Manager Denmark, Best Western Scandinavia 
Tlf: 31 66 16 22
Email: soren.nystrom@bestwestern.com

Emner

Kategorier


Best Western Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtsskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136