Gå til indhold
Best Western udvider i det sydligste Sverige

Pressemeddelelse -

Best Western udvider i det sydligste Sverige

Med et nyt Best Western hotel i Trelleborg og et BW Premier Collection hotel i Helsingborg styrker Best Western deres position i den sydlige del af Sverige.

Den 15. oktober får Best Western Scandinavia sit sjette BW Premier Collection hotel.
V Hotell Viking har 49 værelser, som alle er forskellige. De er personligt indrettede af Karin Jakobsson, som også har stået for hotellets øvrige indretning. Alle værelserne er nyrenoverede i 2014/2015. I Jacob Hansens Hus, beliggende over for hotellet, er der syv konferencelokaler med en samlet kapacitet på 140 personer.

  • Vores mål med V Hotell Viking er at skabe et hotel, hvor det mest af alt føles som at komme hjem til en ven fremfor til et hotel. Alle vores 49 værelser er blevet nyrenoverede i løbet af 2014 og 2015. Stueetagen skal opfattes som en stor dagligstue, hvor man kan spise og slappe af i de forskelligt indrettede områder, siger hotellets ejer Kjell Jakobsson. Samtidig med at vi er et lille personligt hotel, har vi faciliteter som de store hoteller med bar, restaurant og gode konferencefaciliteter. Vores personale og os har en klar vision om at gøre hotellet til ”the shining star” blandt hotellerne i Helsingborg.

    Han fortsætter, BW Premier Collection passer os perfekt. Vi kan beholde vores eget varemærke og profil samtidig med, at vi får god støtte fra Best Westerns stærke organisation. Bedre kan det ikke blive.

  • Vi er meget glade for at have fået en hotelperle som V Hotel Viking, siger Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia. At vi nu får vores sjette BW Premier Collection hotel viser at vores varemærke er meget stærkt, og at det er et attraktivt alternativ for private hoteloperatører.


I september bliver Trelleborgs nyeste hotel - Hotel Magasinet - medlem af Best Western.
BEST WESTERN Hotel Magasinet er et gammelt kornopmagasineringslager fra 1904, som var i brug i næsten 100 år. Efter sin storhedstid som lager stod bygningen tom i mange år, indtil den blev renoveret og lavet om til et hotel. I maj i år åbnede hotellet på ny med nye ejere og ny energi. Hotellet fik det passende navn Hotel Magasinet og tilbyder 36 behagelige og skønne værelser med mulighed for udsigt over havet, havnen og ikke mindst den centrale del af Trelleborg.

  • Valget af Best Western som hotelkæde var enkelt, siger Christina Norén, hoteldirektør. Udover at vi nu kan tilbyde Best Westerns gode loyalitetsprogram, kan man desuden nemt booke hos os hvor end i verden man skulle befinde sig. Men det som afgjorde det for os, forsætter hun, er at Best Western er en global, international kæde, som værner om det personlige touch på hvert af de privatejede hoteller. Og det passer os aldeles udmærket, da vores nøgleord er kvalitet, personlig service og omtanke. På Hotel Magasinet arbejder vi efter mottoet ”service i hjertet og glimtet i øjet – hver dag”.
     
  • Med tanke på byens voksende potentiale er vi naturligvis glade over, at vi nu styrker vores position i Trelleborg, og at vi med BEST WESTERN Hotel Magasinet kan tilbyde vores gæster endnu flere hotelværelser, siger Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia. 


For yderligere information, kontakt venligst:

Johan Kukacka, CEO
Best Western Scandinavia
Telefon: +46 0735-14 39 00
Johan.kukacka@bestwestern.se

Christina Norén, Hoteldirektør
BEST WESTERN Hotel Magasinet
Telefon: +46 0410-30 11 10
christina.noren@hotelmagasinet.com

Kjell Jakobsson, Hotelejer
V Hotell Viking
Telefon: +46 0703-77 63 69
kjell@hotellviking.se

Emner

Kategorier


Best Western Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtsskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie. 

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136