Gå til indhold
Bettina Wähling tiltrådte stillingen som Marketing Manager Danmark, hvor hun får det overordnede marketingansvar for det danske marked.
Bettina Wähling tiltrådte stillingen som Marketing Manager Danmark, hvor hun får det overordnede marketingansvar for det danske marked.

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group ansætter en marketing manager for det danske marked

I takt med skærpet marketingindsats i Danmark vokser BWH Hotel Group og udvider sine aktiviteter i Danmark.

Bettina Wähling tiltrådte stillingen som Marketing Manager Danmark, hvor hun får det overordnede marketingansvar for det danske marked. Her skal der bl.a. være fokus på samarbejdet med Small Danish Hotels, få styrket loyalitetsprogrammet samt få øget kendskabet til Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

"Vi er meget glade for, at Bettina er startet hos os. Hun har solid erfaring fra hotelbranchen, hvor hun senest har været hos Zleep Hotels / Deutsche Hospitality i stillinger som hhv. Head of Marketing og International Marketing Manager," siger Sara Hallsund, Marketing Director, BWH Hotel Group Scandinavia.

”Der sker i øjeblikket rigtig mange spændende ting, som skal få Best Western Hotels & Resorts til at positionere sig endnu bedre på det danske marked. Der er f.eks. netop blevet lanceret en ny og flot hjemmeside, man har lanceret det nye brand Aiden, og man har indgået et samarbejde med Small Danish Hotels, som giver rigtig mange, nye muligheder.

Jeg er i hvert fald utrolig glad for at være blevet en del af BWH Hotel Group, og jeg glæder mig også til det tætte samarbejde med mine svenske og norske kollegaer,” siger Bettina Wähling.

Du kan få mere information ved at kontakte:

Sara Hallsund, Marketing Director
BWH Hotel Group Skandinavien
E-mail sara.hallsund@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 733 78 01 36

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136