Gå til indhold
På Lolland, tæt på færgelinjerne, der sejler mellem Danmark og Tyskland, bygges Aiden by Best Western Lolland.
På Lolland, tæt på færgelinjerne, der sejler mellem Danmark og Tyskland, bygges Aiden by Best Western Lolland.

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group ekspanderer med tre yderligere hoteller under varemærket Aiden

Efter åbningen af Aidens første hotel i Herning, fortsætter BWH Hotel Group nu sin udvidelse af brandet med yderligere tre nye hoteller – et i Norge og to i Danmark.

Med fokus på bevidste valg, smarte digitale løsninger og strategiske placeringer fortsætter Aiden-brandet med at vokse i Skandinavien. Med tre nye hoteller under opførelse ser man frem til åbningerne næste år og har allerede flere i pipelinen.

”Vi er utroligt glade for at kunne åbne tre nye Aiden-hoteller. Med vores nye destinationer giver vi vores gæster flere valgmuligheder for god hotelovernatning. Sammen med CIC Hospitality vil vi fortsætte med at udvide brandet og kigger allerede på nye lokationer for flere hoteller," siger Johan Michelson, CEO BWH Hotel Group Scandinavia.

Strategisk placeret i Kolskogen, tæt på Bergen og lufthavnen, bygges Aiden af Best Western Osporten. Ejendommen ligger tæt ved det nye Kolskogenkrysset og i området er der store virksomheder, hospitaler, militærbasen Ulven Leir samt det innovative erhvervsområde Lyseparken. Hotellet får 130 værelser og forventes at åbne i 2024.

På Lolland, tæt på færgelinjerne, der sejler mellem Danmark og Tyskland, bygges Aiden by Best Western Lolland. Området er et kendt feriemål og byder på en række Bed & Breakfasts samt på mere luksuriøse resorts, hvilket gør Aiden by Best Western Holebys tilbud med stor tilgængelighed og høj kapacitet unikt. Hotellet er planlagt til at åbne i 2024 og vil rumme 132 værelser samt flere mødelokaler.

I Odense opføres Aiden by Best Western Odense, som vil rumme 130 værelser og 40 studier til fastboende gæster. Odense har gennem de seneste ti år tiltrukket en række store virksomheder inden for ny teknologi og grøn energi, såsom Facebook og Universal Robots. Også her står Danmarks største sygehus klar i 2023. Hotellet forventes at åbne i 2024.

”Det er utrolig vigtigt for os at finde de rigtige lokationer til hotellerne. Med disse tre projekter føler vi, at vi er landet helt rigtigt. Det er nemlig områder, der er under kraftig udvikling, og hvor vi ser et behov for Aidens tilbud med stor tilgængelighed og høj kapacitet”, siger Matthias Tanski, CEO i CIC Hospitality.

Et yderligere antal nye Aiden-hoteller er allerede under planlægning i samarbejde med CIC Hospitality, som er en af de førende hoteloperatører i Skandinavien. I CIC Hospitalitys hotelportefølje er 12 hoteller en del af af BWH Hotel Group.

For mere information, kontakt venligst:

Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien
Email johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Matthias B. Tanski, VD CIC Hospitality
Email: matthias@cichospitality.com
Tel: +47 98 22 25 30

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136