Gå til indhold
Aidens koncepthoteller er moderne, og innovation, smarte løsninger og bæredygtighed er en integreret del.
Aidens koncepthoteller er moderne, og innovation, smarte løsninger og bæredygtighed er en integreret del.

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group lancerer Aiden – et nyt brand på hotelmarkedet

BWH Hotel Group ekspanderer i Skandinavien og styrker sit tilbud med det nye brand Aiden – et nyt og moderne hotelkoncept.

Aiden er en ny generation af moderne hoteller med fokus på bevidste valg, smarte digitale løsninger og strategiske placeringer.

"Målet med Aiden er at skabe en spændende ny gruppe af moderne hoteller i Skandinavien. Hotelmarkedet er i høj grad ret traditionelt og konservativt, og her fandt vi et hul, som vores nye hotelkoncept kan dække. Nu kan vi tilbyde vores gæster nogle overkommelige hoteller med et frisk, ung vibe, som føles innovative og nytænkende. Her kombineres et effektivt ophold med legende miljøer og digitale løsninger. Det skal føles smart, bekvemt og bevidst," siger Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group Skandinavien.

Aidens koncepthoteller er moderne, og innovation, smarte løsninger og bæredygtighed er en integreret del. Som et spændende indslag vil hotellerne arbejde med hologrammer som en central del af oplevelsen. Med hologramteknologien kan man tilbyde digital indtjekning med personlig kontakt, samtidig med at man kan optimere de ansattes engagement i at skabe en unik gæsteoplevelse.

For at mindske miljøbelastningen bygges mange af hotellerne med moduler, hvilket er en mere bæredygtig måde at bygge på, da mængden af affald reduceres, og bygningen kan genbruges i større omfang. Her kommer det materiale, der anvendes, fra bæredygtige kilder og er i visse tilfælde genvundet. Desuden vil hotellernes tage i høj grad blive udstyret med solceller, hvilket vil skabe en betydelig og bæredygtig elproduktion.

De fleste hoteller vil blive opført på strategiske steder, hvor der er et større flow af mennesker, eksempelvis ved universiteter, større virksomheder og eventsteder. Det første hotel, Aiden by Best Western Herning, åbner den 1. februar i Herning. Det bliver Danmarks første modulbyggede hotel og byder på 204 værelser, fitnesscenter med sauna, konferencelokaler og indbydende opholdsområder, hvor gæsterne kan opholde sig eller arbejde.

Planen er, at en håndfuld hoteller skal åbne allerede i 2023 i samarbejde med CIC Hospitality, som er en af de førende hoteloperatører i Skandinavien, og som i dag driver 20 hoteller, hvoraf en del er med i BWH Hotel Group.

Du kan få mere information ved at kontakte:

Johan Michelson, adm. direktør, BWH Hotel Group Scandinavia
E-mail johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tlf.: +46 735 14 39 01

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relateret materiale