Gå til indhold
Hotel Petit i Skagen er et lille og hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved gågaden, Skagens museum samt stationen, og i kort gåafstand til havnen og Sønderstrand.
Hotel Petit i Skagen er et lille og hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved gågaden, Skagens museum samt stationen, og i kort gåafstand til havnen og Sønderstrand.

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group præsenterer hotelperle i Skagen

BWH Hotel Group fortsætter sin vækst og forstærker nu sin position i Danmark med yderligere et hotel. Hotel Petit er en rigtig hotelperle midt i Skagen, med en fantastisk beliggenhed tæt på havnen og Sønderstrand.

Den idylliske ferieby Skagen er kendt for sit magiske lys, hyggelige stemning og smukke natur. Hvert år besøger tusindvis af turister fra hele verden Skagen, hvilket gør byen til en yderst attraktiv og efterspurgt hoteldestination. Nu styrker BHW Hotel Group sit danske udbud med Hotel Petit i Skagen, hvilket hotelgruppen byder varmt velkommen.

”Hotel Petit er en kærkommen tilføjelse til kæden, ikke mindst på grund af den hyggelige atmosfære og attraktive beliggenhed. Vi har på kort tid fået to nye hoteller i Danmark, hvilket er positivt, og det faktum at vi nu udvider vores udbud med et hotel i det eftertragtede Skagen, betyder at vi nu kan imødekomme efterspørgslen fra vores gæster yderligere", siger Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group, Skandinavien.”

Hotel Petit i Skagen er et lille og hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved gågaden, Skagens museum samt stationen, og i kort gåafstand til havnen og Sønderstrand. Hotellet har 45 værelser fordelt på flere kategorier. Ønsker man at blive lidt længere, kan Hotel Petit tilmed tilbyde en lejlighed højst oppe i et typisk Skagenshus, udstyret med alle faciliteter samt en fin solrig terrasse. Der er yderligere mulighed for at holde konference for op til 30 personer på hotellet.

”Vi er vældig glade for at vi er blevet en del af BWH Hotel Group. Efter en hård tid for hotelbranchen giver det os tryghed, samt mulighed for at blive en del af loyalitetsprogrammet, Best Western Rewards som har 28 millioner medlemmer fra hele verden, hvilket åbner døre til mange nye gæster. Med hotellets hyggelige atmosfære og personlige service kan vi tilbyde gæsterne det bedste af Skagen under deres besøg” siger Signe Larsen, hotelejer og direktør Hotel Petit.

Hotel Petit indgår i BWH Hotel Groups kategori Sure Hotel Collection by Best Western.

For yderligere information, kontakt venligst:

Johan Michelson, Adm. Direktør
BWH Hotel Group Skandinavien
E-mail: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Signe Larsen, Direktør og hotelejer
Hotel Petit, Sure Hotel Collection by Best Western
E-mail: signe@hotelpetit.dk
Tel: +45 228 381 88

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136