Gå til indhold
Alle 81 værelser er blevet nænsomt renoveret i samarbejde med indretningsekspert Cristina Vising fra firmaet TA-DAA!!
Alle 81 værelser er blevet nænsomt renoveret i samarbejde med indretningsekspert Cristina Vising fra firmaet TA-DAA!!

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group præsenterer nyt boutiquehotel i København

Efter en omfattende renovering slår The Huxley Copenhagen nu dørene op til et nyt boutiquehotel i en smuk bygning på Peder Skrams Gade i København.

Hotellet, som tidligere er kendt som Best Western Hotel City Copenhagen, drives av Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun og har den bedste placering i Københavns centrum, tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn.

”The Huxley Copenhagen er en fantastisk gevinst for os og vores danske udbud. Med en placering, som er svær at slå, og et ejerpar, der har taget hotellet til et helt nyt niveau er vi overbeviste om at det bliver et eftertragtet hotel i København”, siger Johan Michelson, Adm. Direktør BWH Hotel Group Skandinavien.

Alle 81 værelser, inklusiv den smukke junior suite er blevet nænsomt renoveret i samarbejde med indretningsekspert Cristina Vising fra firmaet TA-DAA! Inspirationen er hentet fra det levende og smukke nærområde, hvor hotellet ligger. De vigtigste præmisser for renoveringen var dansk design, personlighed og funktionalitet, som får gæsterne til at føle sig hjemme i afslappede og luksuriøse omgivelser.

”Forvandlingen markerer en ny begyndelse for hotellet Best Western Hotel City Copenhagen, som det har heddet siden 1955. I renoveringsperioden hvor hotellet har været lukket, valgte vi med store investeringer og hårdt slid at give hotellet et nyt liv, for at kunne tilgodese den rejsendes behov i 2021” siger Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun”.

The Huxley Copenhagen har en fantastisk beliggenhed for rejsende som besøger København og som ønsker at bo i et af byens smukkeste område.

Hotellet er en del af BW Premier Collection.

For yderligere information, venligst kontakt:

Johan Michelson, Adm. Direktør BWH Hotel Group Skandinavien
E-mail johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Claus Hegelund Bruun, The Huxley Copenhagen
E-mail: claus@thehuxley.dk
Tel: +45 33 13 06 66

Eva Grimsehl, The Huxley Copenhagen
E-mail: eva@thehuxley.dk
Tel: + 45 33 13 06 66
www.thehuxley.dk

Related links

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136