Gå til indhold
I godt et år har vores team blandt andet arbejdet på at udvikle nyt grafisk design med tydeligere fokus på det skandinaviske marked samt forbedret performance” siger Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavien.
I godt et år har vores team blandt andet arbejdet på at udvikle nyt grafisk design med tydeligere fokus på det skandinaviske marked samt forbedret performance” siger Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavien.

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group satser stort på digitalisering med ny hjemmeside som udgangspunkt

For at imødekomme kundernes øgede krav til digitale tjenester og moderne teknologi, investerer BWH Hotel Group nu massivt i sine digitale kanaler. Første skridt af investeringen er lanceringen af et nyt skandinavisk web. I fremtiden er der også planlagt udvikling af en forbedret app og mere integrerede AI-funktioner.

Starten på BWH Hotel Groups investering i hotelkoncernens digitale kanaler er en ny hjemmeside for Best Western Hotels & Resorts med opdateret design og forbedrede funktioner. Den nye webplatform giver nu mulighed for selv at udvikle nye funktioner, smarte features og opdateret indhold.

”Det er utroligt spændende at kunne præsentere vores nye skandinaviske hjemmeside som det første skridt i vores digitale investering. I godt et år har vores team blandt andet arbejdet på at udvikle nyt grafisk design med tydeligere fokus på det skandinaviske marked samt forbedret performance” siger Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavien.

Udover den nye, skandinaviske hjemmeside planlægger man også at gøre det nemmere for hotellets gæster gennem en ny app og nye AI-løsninger.

”Der sker meget derude, og for at kunne tilbyde vores kunder en god og moderne brugeroplevelse, er det vigtigt, at vi følger med udviklingen. Vi vil fokusere på at levere smarte digitale løsninger, der letter hele processen fra booking til check-out”, siger Sara Hallsund, Marketing Director BWH Hotel Group Skandinavien.

De nye hjemmesider er nu live i Sverige og Danmark og lanceres i Norge om kort tid.

Oplev de nye hjemmesider ved at besøge:

www.bestwestern.se

www.bestwestern.dk

For mere information kontakt venligst:

Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavien
Email: lena.axelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 730 86 93 89

Sara Hallsund, Marketing Director BWH Hotel Group Skandinavien
Email: sara.hallsund@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 73 378 01 36

Related links

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136