Gå til indhold

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group tilslutter sig hotelreservationssystemet Techotel Picasso Digital

BWH Hotel Group investerer yderligere i Danmark med et nyt bookingsystem for at tilbyde større fleksibilitet til medlemshotellerne, samt for at øge potentialet for, at hotelkoncernen forsat kan vokse.

Den nyligt certificerede integration mellem BWH Hotel Groups centrale reservationssystem og Picasso Digital hotelbookingssystem, giver øgede forretningsmuligheder for brugerne. Nu kan du hurtigt og nemt integrere hotellets PMS med hotelkoncernens CRS, som distribuerer til tusindvis af forskellige aktører verden over.

Med hotellernes høje krav til smarte og fleksible løsninger har hotelkoncernen i samarbejde med mange leverandører på det seneste haft øget fokus på at udvikle sig i området. I dag har medlemshotellerne i langt højere grad fleksible krav til et fleksibelt bookingsystem.

"For nylig har BWH Hotel Group lavet store ændringer på dette område, hvor hoteller har mange nye muligheder for at koble deres lokale reservationssystem til vores store globale netværk. Denne integration skaber en spændende mulighed på det danske marked for hoteller, der bruger Picasso Digital til at distribuere deres værelser til vores meget store globale netværk,” siger Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer BWH Hotel Group.

Techotel har hovedkontor og udvikling i København, samt afdelinger i Sverige, Norge, Irland og Storbritannien. Bookingsystemet Picasso Digital indeholder "Mona - din digitale assistent" og bruges i dag af cirka 1.000 hoteller.

"Med Picasso Digital vil BWH Hotel Group få flere digitale og bæredygtige funktioner såsom Digital Guest Checkin, Digital Guest Checkout og Digital restaurantservice for at forbedre gæstens oplevelse," siger Klaus Ahrenkilde, CEO og ejer Techotel.

For yderligere information, kontakt venligst:

Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer 
BWH Hotel Group Skandinavien
Mail: andreas.gottlieb@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 735 14 50 30

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136