Gå til indhold
På Hotel Sønderborg Strand, der ligger direkte ud til vandet, er der plads til såvel strandliv og smuk natur som gode konferencemuligheder.
På Hotel Sønderborg Strand, der ligger direkte ud til vandet, er der plads til såvel strandliv og smuk natur som gode konferencemuligheder.

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group vokser i Danmark og præsenterer et nyt hotel

BWH Hotel Group fortsætter sin vækst og styrker nu sin position i Danmark med yderligere et hotel. På Hotel Sønderborg Strand, der ligger direkte ud til vandet, er der plads til såvel strandliv og smuk natur som gode konferencemuligheder.

Med sin charme, smukke landskab og den kontinentale stemning tiltrækker Danmark såvel udenlandske som lokale turister, der vælger at nyde ferien i det danske. BHW Hotel Group styrker nu sin portefølje med yderligere et hotel, Hotel Sønderborg Strand. Det er en positiv udvikling på det danske marked, en udvikling man gerne ser fortsætte i fremtiden.

”Danmark er en vigtig hoteldestination for os og vi oplever en øget efterspørgsel på danske hoteller blandt vores gæster. Når pandemien tillader os at rejse igen, så kommer det helt sikkert til at være en destination, der står højt på listen hos vores mange rejsehungrende gæster, da det er et populært, nært og lettilgængeligt rejsemål. Vi er utrolig glade for at kunne præsentere flere hoteller, så vi kan imødekomme efterspørgslen fra vores gæster endnu bedre” siger Johan Michelson, Adm. Direktør for BWH Hotel Group, Skandinavien.

Hotel Sønderborg Strand, som ligger direkte ud til stranden byder på såvel natur-, strand og swimmingpool, som restauranter og cafeliv ikke langt fra centrum. De 95 værelser er indrettet i moderne skandinavisk stil og findes som fem forskellige værelsestyper, mange med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Hotellets restaurant Bellevue baserer menuen på sæsonens råvarer og tilbyder desuden en meget velassorteret vinmenu. Ønsker man at holde konference på hotellet findes der alt fra mindre mødelokaler til stort konferencelokale med plads til 498 besøgende.

Hotel Sønderborg Strand indgår i BWH Hotel Groups kategori Sure Hotel Collection by Best Western.

For yderligere information, kontakt venligst

Johan Michelson, Adm. Direktør
BWH Hotel Group Skandinavien
E-mail johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Dorit Møller, Direktør 
Hotel Sønderborg Strand
E-mail: Dorit.Moller@sonderborgstrand.dk
Tel: +45 2724 2792

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136