Gå til indhold

Pressemeddelelse -

BWH Hotel Group vokser og styrker sin danske organisation

I takt med at BWH Hotel Groups hotelportefølje vokser i Danmark, tilføres der nu yderligere ressourcer for at styrke organisationen.

I forbindelse med udviklingen af det nye brand Aiden og alliancen med Small Danish Hotels vokser BWH Hotel Group og udvider sine aktiviteter i Danmark. For at styrke organisationen tilføjes nu to vigtige stillinger til det danske team.

Lone Nissen tiltræder stillingen som Engagement Manager Denmark den 1. marts. Hun skal i første omgang fokusere på integrationen af nye hoteller, der skal indgå i alliancen med Small Danish Hotels, og derudover føre en løbende dialog med alle medlemmer i BWH Hotel Group Denmark. Lone har stor erfaring fra hotelbranchen og kommer senest fra Best Western Plus Hotel Eyde.

Tidligere på året blev Anita Olsen også budt velkommen som ny Webmaster og Content Manager i det danske team. Anita skal arbejde med den nye danske hjemmeside og på Marketing Center og har en solid erfaring fra rejsebranchen.

"BWH Hotel Group foretager store investeringer på det danske marked, hvilket kræver flere gode medarbejdere. Både Lone og Anita har en meget værdifuld erfaring fra tidligere stillinger, og vi er overbeviste om, at de vil bidrage med ekspertise, drive og kreativitet," siger Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer, BWH Hotel Group.

Med udviklingen af det nye brand Aiden vil BWH Hotel Group åbne 30 hoteller i Skandinavien inden for de næste 5 år, og Aiden by Best Western Herning bliver det første. Gennem alliancen med Small Danish Hotels udvider hotelkoncernen sit danske tilbud og vil have omkring 50 medlemshoteller inden årets udgang.

I forbindelse med etableringen af det nye team samt BWH Hotel Groups udvidede hotelportefølje i Danmark, vil Best Western Scandinavias nye hjemmesider blive lanceret i foråret.

Du kan få mere information ved at kontakte:

Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer
BWH Hotel Group Skandinavien
E-mail andreas.gottlieb@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 735 14 50 30

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136