Gå til indhold
Best Western Plus Park City Lund
Best Western Plus Park City Lund

Pressemeddelelse -

BWH Hotels udvider i Lund

Gennem samarbejdet med Ligula Hospitality Group udvider BWH Hotels i Lund. Med den nye tilknytning til BWH Hotels forventes hotellet at tiltrække yderligere segmenter, men også at forvalte sine eksisterende kundegrupper videre.

Best Western Plus Park City Lund ligger i Lunds dynamiske miljø med nærhed til både bykernen og lokale erhvervsparker såsom Ideon Science Park, Medicon Village, Lunds Universitets institutioner og Tetra Pak. Hotellet ligger også med fremragende forbindelser til centrum af Lund og i tilknytning til E22 tager man sig hurtigt til Malmø, København og de respektive byers lufthavne.

Hotellet tilbyder 192 lyse og hyggelige værelser, et motionsrum med moderne faciliteter, en sauna til afslapning efter træningen og en restaurant, der serverer alt fra svenske klassikere til internationale køkkenfavoritter. Gæster på de øvre etager kan nyde en storslået udsigt, der strækker sig helt til Danmark. Også hotellets møde- og konferencefaciliteter har fået en opdatering, med otte mødelokaler, der rummer op til 110 personer, og øverst i bygningen findes en Penthouse-suite, perfekt til det der lidt ekstra specielle møde.

Hotelchef Christian Weste er glad for overgangen og de nye muligheder, som medlemskabet i BWH Hotels medfører. "At være en del af BWH Hotels giver os ikke kun adgang til et stærkere netværk, men også en følelse af at være os selv inden for en større organisation. For os betyder det nye muligheder for vores eksisterende forretningsrejsende, men vi ser også muligheder for at tiltrække nye rejsende fra både forretnings- og fritidssegmentet," forklarer Weste.

Johan Michelson, direktør for BWH Hotels, udtrykker sin begejstring for samarbejdet. "Det er med stor glæde, vi byder Best Western Plus Park City Lund velkommen i vores hotel familie. Vores samlede erfaring og vores omfattende fælles ressourcer med hotellets allerede stærke tilstedeværelse i regionen skaber en fantastisk platform."

Best Western Plus Park City Lund sigter mod et større publikum med ambitionen om at blive et populært valg for både fritids- og forretningssegmentet samt for grupper og konferencer. Noget, der også er fokus på, er sportssegmentet, som vokser stort i byen.

Samarbejdet med BWH Hotels er blevet vel modtaget af både erhvervskunder og private gæster, noget som Christian Weste er hurtig til at påpege. "Responsen, vi har fået siden overgangen, har udelukkende været positiv, hvilket styrker vores tro på, at vi er på rette vej," tilføjer Christian Weste. Blandt andet giver loyalitetsprogrammet Best Western Rewards-programmet fordele, som vi tidligere ikke har kunnet tilbyde."

For yderligere information, venligst kontakt:

Johan Michelson, direktør BWH Hotels Skandinavien
E-mail: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 735 14 39 01

Christian Weste, General Manager Best Western Park City Lund
E-mail: christian.weste@parkcity.se
Tlf: +46 270 37 00

Related links

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotels er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 300 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 191 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotels er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136