Gå til indhold
Eksklusivt hotel i Göteborg bliver BW Premier Collection

Pressemeddelelse -

Eksklusivt hotel i Göteborg bliver BW Premier Collection

Den 1. juni bliver Hotel Villan en del af Best Western Hotels & Resorts mest eksklusive varemærke – BW Premier Collection. Herved får kæden sit ottende BW Premier Collection hotel i Skandinavien.

Hotel Villan, med aner helt tilbage til 1916, er beliggende i Västra Eriksberg med udsigt over Göteborgs flodindløb. Hotellet tilbyder 26 eksklusivt indrettede værelser, konferencefaciliteter og restaurant. I hotellets restaurant, Disponenten Kök & Vinbar, serveres svenske retter med kontinental inspiration samt et bredt udvalg af kvalitetsvine.

  • Vi ser frem til at blive en del af BW Premier Collection, siger Per og Susanne Mattelin, ejere af Hotel Villan. For os er det vigtigt at fastholde hotellets personlige og unikke stil, mens vi ser frem til støtte i forhold til salg, markedsføring og distribution, og BW Premier Collection er i den sammenhæng den perfekte løsning for os.
  • Vi er meget glade for, at Hotel Villan har valgt at tilslutte sig BW Premier Collection. Hotellet har et yderst højt niveau og tilbyder virkelig gæsterne en unik og personlig oplevelse, hvilket gør hotellet til en perfekt repræsentant for BW Premier Collection, siger Johan Michelson, svensk Country Manager for Best Western Hotels & Resorts.

BW Premier Collection er nøje udvalgte hoteller af høj kvalitet. Samtlige af disse hoteller har skarpt fokus på design, og de tilbyder alle har en unik og personlig karakter.

For mere information kontakt:

Per Mattelin, Hotelejer
Hotel Villan
Telefon: +46 31-725 77 77 

Johan Michelson, Country Manager Sweden
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: +46 735-14 39 01

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136