Gå til indhold
Kendt Silkeborg-hotel med i Best Westerns danske portefølje

Pressemeddelelse -

Kendt Silkeborg-hotel med i Best Westerns danske portefølje

Silkeborg bliver første danske destination i Best Westerns nye soft brand, da det anerkendte hotel, Gl. Skovridergaard, i januar indtræder i BW Premier Collection, som dermed tæller otte hoteller i Skandinavien. 

BW Premier Collection er en global samling af udvalgte hoteller, der giver sine gæster en ekstraordinær oplevelse. Hotellerne har det tilfælles at de markedsføres under eget individuelle brand samtidig med, at de bliver en del af Best Westerns omfattende distribution og loyalitetsprogram.

Gl. Skovridergaard er en historisk skovridergård, og tidligere kuranstalt, som ligger fredeligt ved de smukke søer i Silkeborg. Stedet har i mange år fungeret som Jyske Banks kursus- og konferencecenter, og det seneste årti er konference-faciliteterne blevet udbygget og kvalitetsløftet til højeste niveau. I 2015 overtog Ferskvandscentret driften af Gl. Skovridergaard, og i forbindelse hermed blev en gennemgribende istandsættelse fortaget. Hotellet har nu skærpet sit fokus på forretnings- og fritidsgæster, og Best Western organisationen er valgt som samarbejdspartneren, der skal understøtte dette fokus.

Administrerende direktør for Ferskvandscentret Knud Bundgaard udtaler: ”I valget af samarbejde med BW Premier Collection har det været vigtigt for os at finde et international anerkendt brand, som har et attraktivt loyalitetsprogram, der kan udvide vores markedsføringsplatform”.

Hotellets naturskønne omgivelser bliver på alle måder inddraget i selve gæsteoplevelsen, der ligeledes omfatter en elegant kombination af høj komfort, stilfuld indretning, sjælden kunst og gastronomi. Både hotel- og konferencefaciliteter er blandt områdets absolutte top, og hotellets karakter gør det til et attraktivt og yderst populært alternativ til Silkeborgs øvrige udbud af kvalitetsbevidste hoteller. Dette kommer eksempelvis til udtryk ved hotellets konstant høje niveau af gæstetilfredshed.

”Vi er glade for at få Gl. Skovridergaard med i familien. Det er et kvalitetshotel som findes på en vigtig destination, hvor flere store hotelbrands ligeledes er repræsenteret med flotte hoteller”, siger Søren Nystrøm, Country Manager for Best Western i Danmark. 

Daglig leder af Gl. Skovridergaard, Thomas Simonsen, ser ligeledes frem til samarbejdet: ”Vi har investeret tid og penge i at fastholde og videreudvikle hotellets høje kvalitetsniveau. Nu er det tid til at satse på den danske, skandinaviske og globale distribution. Vi ser frem til samarbejdet med Best Western organisationen”.

>> Se mere om hotellet og BW Premier Collection


For mere information, kontakt venligst:

Søren Nystrøm, Country Manager, Denmark
Best Western Hotels & Resorts
Tlf: +45 31 66 16 22

Knud Bundgaard, adm. Direktør
Ferskvandscentret
Tlf: +45 41 60 40 39

Thomas Simonsen, Hotel & Konferencecenterchef
Gl. Skovridergaard
Tlf: +45 20 90 46 30

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtsskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie. 

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136