Gå til indhold
Best Western Plus Hotel City Copenhagen.
Best Western Plus Hotel City Copenhagen.

Pressemeddelelse -

København får sit første Best Western Plus hotel

Det karakteristiske Best Western Hotel City skifter navn samt hotellets brand, og hedder nu Best Western Plus Hotel City Copenhagen.

Fælles for alle Best Western Plus-hoteller er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning. På Best Western Plus Hotel City Copenhagen kommer dette eksempelvis til udtryk ved den æstetisk gennemførte linje med møbelklassikere, hovedsageligt fra danske designere, samt værelsernes store illustrationer af et udvalg af jazzmusikkens største personligheder.

- ”Beslutningen om at blive et Best Western Plus hotel var helt naturlig for os”, siger Claus Hegelund Bruun, hoteldirektør ved Best Western Plus Hotel City Copenhagen. Claus Hegelund Bruun tilføjer: ”Vi har et konstant fokus på at være på forkant med de forventninger, som vores gæster og ikke mindst vi selv stiller til vores produkt. Vores ambition er at bygge videre på hotellets flotte gæsteanmeldelser, hvorfor vi netop har færdiggjort to prøveværelser for fremtidig renovering. Prøveværelserne er nytænkt til fremtidens behov med fokus på design og funktionalitet. ”

Siden 1955 har hotellet været en fast del af gadebilledet i kvarteret mellem Nyhavn og Christiansborg. I den sammenhæng har hotellet på elegant vis fulgt med udviklingen i området, der er gået fra primært at være at besøgt af valfartende sømænd til nu at være forretningsrejsende og turister fra hele verden.

- ”Jeg glæder mig over, at København nu også kan tilbyde et Best Western Plus hotel”. Sådan siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts, og han tilføjer: ”Som et familiejet kvalitetshotel, hvor det klassiske værtskab forenes med konstant udvikling af gæstekomforten, er Hotel City Copenhagen en fornem repræsentant for Best Westerns værdier, som er entreprenørskab, personlighed, omtanke og mangfoldighed”.

For yderligere information kontakt:

Claus Hegelund Bruun, Hoteldirektør
Best Western Plus Hotel City Copenhagen
Telefon: 33 13 06 66
E-mail:
claus@hotelcity.dk

Søren Nystrøm, Country Manager Denmark
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: 31 66 16 22
E-mail:
soren.nystrom@bestwestern.dk

Emner

Kategorier

Regions


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136