Gå til indhold
Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotels Scandinavia og Ligulas administrerende direktør, Uwe Löffler.
Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotels Scandinavia og Ligulas administrerende direktør, Uwe Löffler.

Pressemeddelelse -

Ligula Hospitality Group i samarbejde med BWH Hotels Scandinavia

Fra den 1. januar 2024 vil fem af Ligulas hoteller skifte brand til Best Western Plus.

BWH Hotels Scandinavia og Ligula Hospitality Group indgår ved årsskiftet et samarbejde med henblik på at skabe stærke kommercielle synergier. Det strategiske partnerskab mellem Ligula og BWH sigter mod at styrke hvert hotels position gennem BWHs internationale netværk og lokale tilstedeværelse.

De hoteller, som fra 1. januar tilslutter sig BWH og til Best Western Plus, er Radisson Blu Hotel Lund, Park Inn by Radisson Malmö, Park Inn by Radisson Copenhagen, Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad og Park Inn by Radisson Solna. BWHs sengekapacitet stiger hermed med 1152 værelser.

”Vi er meget entusiastiske over at påbegynde dette samarbejde med Ligula Hospitality Group. Ved at forene vores ressourcer og ekspertise vil vi kunne levere en betydelig kommerciel værdi," siger Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotels Scandinavia. ”Vi ser virkelig frem til at inkludere de nye hoteller i Best Western Plus og byde dem velkommen i vores fællesskab," fortsætter Johan Michelson.

Samarbejdet forventes at øge konkurrenceevnen og tilstedeværelsen på det skandinaviske hotelmarked. Ved at integrere de fem hoteller i BWH vil Ligula drage fordel af deres forståelse for operatørernes behov.

”Vi er tilfredse med at indlede dette samarbejde med BWH og tilslutte os deres netværk. Det er en spændende mulighed for os at udnytte deres fleksibilitet og effektive omkostningsstruktur. Med deres stærke lokale tilknytning ser vi frem til fælles succes," siger Ligulas administrerende direktør, Uwe Löffler.

Ligula Hospitality Group er moderselskab i en privat ejet koncern i vækst, som ejer, forvalter og udvikler mærker og koncepter inden for hotel- og restaurantbranchen. Ligula driver i dag 45 hoteller i 3 lande, Sverige, Danmark og Tyskland. Læs mere på ligula.dk

Kontaktpersoner:

Johan Michelson, administrerende direktør BWH Hotels Scandinavia
E-mail: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 735 14 39 01

Åsa Lilja, kommerciel chef for Ligula Hospitality Group
E-mail: asa.lilja@ligula.se
Tlf: +46 733 88 49

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotels er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 191 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotels er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136