Gå til indhold
Nybygget livsstilshotel åbner dørene i 2018

Pressemeddelelse -

Nybygget livsstilshotel åbner dørene i 2018

The Box Hotel er navnet på nyt hotel i Linköping, der står klar i foråret 2018. Hotellet tilbyder 176 værelser, konferencefaciliteter, bar, restaurant og spa. Der har været stort fokus på at udvikle et unikt og innovativt koncept, der adskiller sig fra de eksisterende hoteller i Linköping.

The Box Hotel bygges ved siden af det nybyggede område omkring Saab Arena, tæt på Linköpings lufthavn og centrum. Hotellet tilslutter sig Best Western Hotels & Resorts, verdens største hotelkæde af privatejede og personlige hoteller.

- Det føles utroligt spændende og inspirerende at være med til at udvikle et hotel fra grunden, siger Bengt Pettersson, ejer af The Box Hotel. Vi har lagt en masse energi i at udvikle et koncept, der ikke kun appellerer til hotelgæster, men i lige så høj grad henvender sig til det lokale marked, der er på udkig efter et socialt mødested. Vi tror og håber, at beboerne i Linköping ligeledes kommer til at bruge stedet til at mødes, spise og drikke eller besøge vores spa.

- Vi er glade og stolte over, at The Box Hotel er en del af Best Western, siger Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Sverige. Vores ambition er at tilbyde personlige og unikke oplevelser, og The Box Hotel symboliserer tydeligt dette via sit innovative og interessante koncept. Linköping er også en destination, der har udviklet sig meget positivt, og det er derfor særdeles glædeligt, at kunne tilbyde tre attraktive hoteller på markedet.


For mere information kontakt:

Bengt Pettersson, ejer
Best Western The Box Hotel
Telefon: +46 070-522 58 58
E-mail: bengt@hotellinkoping.se

Johan Michelson, Country Manager Sweden
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: +46 0735-14 39 01
E-mail: johan.michelson@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 120 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136