Gå til indhold
På Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection i smukke Silkeborg, bor du med naturen som kulisse.
På Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection i smukke Silkeborg, bor du med naturen som kulisse.

Pressemeddelelse -

Nyd alle efterårsfarverne i det smukke Jylland - her er hoteltippene

Efteråret er her og hvad er bedre end at tage en weekend eller et par fridage i skønne Jylland. Best Western Hotels & Resorts tilbyder alt fra lækre boutiquehoteller til naturnær overnatning i skønne miljøer på halvøen, der lokker med spændende oplevelser for enhver smag.

På gågaden i hjertet af Herning, i gåafstand fra kongrescenter, restauranter og shopping, ligger det firestjernede Best Western Plus Hotel Eyde. Her bor du i stemningsfulde lokaler, spiser lækker mad i hotellets restaurant og der bliver taget godt af dig af det venlige personale. Herning byder på en bred vifte af oplevelser året rundt, herunder spændende kunstmuseer, en smuk skulpturpark, fantastiske parker og man har ikke langt til nogle af Danmarks bedste golfbaner.
Best Western Plus Hotel Eyde | Best Western

Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection i smukke Silkeborg, bor du med naturen som kulisse. Det historiske hotel tilbyder afslapning, god service, aktiviteter for enhver smag og gastronomi på højt niveau. Her er også en vinkælder for feinschmeckere, og et tip for de kulturinteresserede er at gå på opdagelse hos byens spændende gallerier og museer.
Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection | Best Western

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western, ligger lige ved stranden i naturskønne og historiske omgivelser, kun et stenkast fra Sønderborg centrum. Her bor du komfortabelt i lyse lokaler i skandinavisk design og hotellets restaurant byder på lækkerier skabt af nøje udvalgte råvarer afhængigt af årstiden og med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Overfor hotellet ligger smukke Sønderborg Slot og i nærheden ligger både lystbådehavn, skov og skøn natur på Als.
Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western | Best Western

Herudover kan vi også anbefale Best Westerns øvrige helt forskellige hoteller i hele Jylland:

Best Western Plus Hotel Fredericia, Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers, Aiden by Best Western Herning, Best Western Hotel Royal i Holstebro, Hotel Petit Skagen - Sure Hotel Collection by Best Western, Best Western Hotel Herman Bang i Frederikshavn og Best Western ToRVEhallerne i Vejle.

Best Western Hotels & Resorts er hotelkæden, der er lige forskellig overalt. Med sine 191 forskellige hoteller i Skandinavien tilbydes 191 grunde til en pause i hverdagen - alt fra afslappende oplevelser i naturlige omgivelser til eksklusiv luksus og storbyens larm.

Læs mere på: Velkommen til et anderledes hotelunivers | Best Western

For mere information, kontakt venligst:

Bettina Wähling. Marketing Manager Danmark
E-mail: bettina.wahling@bwhhotelgroup.dk
Tel: +45 2587 0002

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotels er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 191 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotels er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136