Gå til indhold
Nyd efterårsferien med familien og benyt lejligheden til at udforske Skandinavien

Pressemeddelelse -

Nyd efterårsferien med familien og benyt lejligheden til at udforske Skandinavien

Efterårsferien er en perfekt mulighed for nyde tiden sammen med familien og vil du ud at rejse, behøver det ikke at betyde at du skal krydse Atlanten. Best Western Hotels & Resorts har mange skønne og vidt forskellige hoteller og destinationer i Skandinavien, som bidrager til at gøre familieferien ekstra særlig med alt fra rummelige værelser og hyggelige loungeområder til spændende udflugter og seværdigheder.

Danmark

Best Western Hotel Eyde Herning bor du i hjertet af Jylland og tæt på en række sjove aktiviteter for hele familien. I Herning og omegn finder du forlystelsesparker, zoologisk have, museumer og det populære vandkulturhus; DGI Huset, blot for at nævne nogle af de mange aktiviteter i området. Hotellet tilbyder charmerende værelser og i restauranten Sankt Jørgen serveres retter lavet med kærlighed og af de bedste råvarer - inspireret af det traditionelle danske køkken. Hotel - Hotel Eyde - Herning - Danmark (bestwestern.dk)

Best Western Plus Hotel Svendborghar opskriften på et fremragende ophold i den sydfynske perle med unikke attraktioner som Naturama, Valdemar Slot og Egeskov Slot. Her bor du i komfortable familieværelser, spiser franskinspireret mad i hotellets restaurant Krinsen og tager et spil billard eller bordfodbold i loungeområdet. Hotel - Hotel Svendborg - Svendborg - Danmark (bestwestern.dk)

Norge

Best Western Plus Gyldenløve Hotell i Kongsberg er et glimrende udgangspunkt for store og små oplevelser. Her er der blandt andet fine cykelstier som tager dig igennem både skov og land, en spændende togtur igennem sølvminerne og hurtige gokarts. På hotellet sover du godt i nyistandsatte værelser, spiser lækre sæsonbestemte retter i restauranten og nyder den historiske atmosfære. Hoteller i Kongsberg | Bo på Best Western Plus Gyldenlove Hotel

Best Western Plus Hotel Bakerietvar en gang et bageri beliggende lige i centrum af Trondheim. Her bør du besøge Nidaros Domkirke, slentrer rundt i det charmerende Bakklandet og nyde byens mange gastronomiske tilbud. Hotellet er charmerende og velkendt med hyggelige værelser og en dejlig morgenmadsbuffet. Har du et firbenet familiemedlem, der har lyst til at tage med, er de også velkomne. Best Western Plus Hotel Bageri.

Sverige
Best Western Malmö Arena Hotel bor hele familien komfortabelt i et af deres fine familieværelser. Her er et nyt fantasifuldt legerum indrettet direkte fra kulturcentret Funnys verden, hvor man kan tegne, lege, læse og lave kunsthåndværk. Hotellets lækre morgenmadsbuffet er en perfekt start på dagen, inden du begiver dig ud for at udforske alle Malmøs seværdigheder. Hotel - Malmö Arena Hotel - Malmö - Sverige (bestwestern.se)

Best Western Princess Hotelligger lige i centrum af Norrköping og tilbyder hyggelige familieværelser, en solid morgenbuffet og et legerum til de mindre børn. Udvalget af sjove ting at lave er enormt! Kolmården ligger kun en halv time væk i bil og her ligger også Busfabriken - Europas største indendørs legeplads og trampolinpark. Hoteller i Norrköping | Bo på Best Western Princess Hotel

For mere information kontakt venligst:

Pressekontakt Lisen Lundgren
lisen@thenetworksociety.se
+46 70 974 40 60

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136