Gå til indhold
Nyt bæredygtigt Best Western Plus hotel på vej i Stockholm

Pressemeddelelse -

Nyt bæredygtigt Best Western Plus hotel på vej i Stockholm

Et ekstraordinært og nybygget hotel slår dørene op i Solna Strand i efteråret 2018. Det vil indgå som en del af Best Western Hotels & Resorts, og navnet bliver Best Western Plus Grow Hotel.

Hotellet får en attraktiv placering i et af Stockholms populære nybyggerområder, Solna, med kort afstand til det trafikale knudepunkt Sundbyberg, der har et stort udbud af restauranter, caféer og butikker. Best Western Plus Grow Hotel kommer til at tilgodese områdets stigende behov for overnatningsmuligheder.

Det otte etager høje hotel får 176 værelser og vil kunne byde gæsterne indenfor i egen restaurant, bar, lounge, fitness og sauna. Det bliver et moderne og bæredygtigt firestjernet hotel, som tilbyder hotelværelser med eget tekøkken, hvor der er lagt vægt på design og smarte digitale løsninger. Ambitionen er at skabe et attraktivt mødested med en indbydende lounge og restaurant/bar. Hotellets spændende udbud af mad og drikke vil blive håndteret af Aveqiagruppen med David Berggren.

Transportmulighederne til hotellet er ideelle, da der vil være direkte metro- og busforbindelser til hotellet, samt shuttle-busser til og fra både Bromma og Arlanda lufthavn. Til bilisterne tilbydes desuden overvåget garage.

-”Området omkring Solna Strand har virkelig udviklet sig positivt de seneste år, og vi ser frem til at kunne tilbyde et nyt spændende Best Western Plus hotel til både forretnings- og ferierejsende”, siger Johan Michelson, Country Manager hos Best Western Hotels & Resorts i Sverige. Han tilføjer, ”Hotellet kan med sit moderne design og smarte digitale løsninger blive en yderst positiv tilføjelse til Best Western Plus”.


For mere information kontakt:

Reshi Chibba, CEO
Best Western Plus Time Hotel
Tlf: +46 0708-80 23 73
E-mail: reshi.chibba@timehotel.se

Johan Michelson, Country Manager Sweden
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Tlf: +46 0735-14 39 01
E-mail: johan.michelson@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 120 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136