Gå til indhold
Nyt BW Premier Collection hotel i Skandinavien

Pressemeddelelse -

Nyt BW Premier Collection hotel i Skandinavien

POP HOUSE HOTEL (tidligere Melody Hotel) som via POP HOUSE SWEDEN ejes af Björn Ulvaeus, Pelle Lindberg og Conni Jonsson, bliver et BW Premier Collection hotel. Den 30. marts tilslutter hotellet sig til Best Westerns nye soft brand, BW Premier Collection, og bliver herved Stockholms første og verdens andet hotel indenfor dette nye soft brand.

POP HOUSE HOTEL er et moderne boutique hotel i Djurgården i Stockholm med 49 designede værelser og suiter samt restaurant og bar. Siden hotellets åbning i 2013 har hotellet blandt andet opnået en Top 20-placering for hoteller i Stockholm.

Midt i Sveriges mest besøgte turistområde med Skansen, Gröna Lund, ABBA The Museum og meget andet ligger POP HOUSE HOTEL. Sporvognen fra Sergels Torg sikrer nem og hurtig transport til og fra hotellet. Færgen fra Slussen/Gamla Stan er ligeledes en skøn og populær transportform. 

  • Vores mål er at integrere driften af ABBA museet, den svenske Music Hall of Fame og POP HOUSE HOTEL for at realisere visionen om et Musikkens Hus i Stockholm, siger Björn Ulvaeus. Siden åbningen har over 600.000 mennesker besøgt ABBA Museet, der ligger i samme bygning som hotellet. Vi håber, at BW Premier Collection vil hjælpe os med også at kunne styrke POP HOUSE HOTEL, nationalt og internationalt, fortsætter Björn Ulvaeus.
  • Vi håber og tror, at BW Premier Collection passer rigtig godt til os, da det for os fortsat er vigtigt at fastholde vores eget varemærke. Vi skal benytte os af Best Westerns distributionskanaler, som kan være til stor gavn for os", siger Pelle Lindberg, medejer af POP House Sverige og POP HOUSE HOTEL. "Vi ser også muligheden for, at vi kan få nye gæster gennem Best Western loyalitetsprogram Best Western Rewards", fortsætter han.
  • "POP HOUSE HOTEL er et fantastisk flot produkt, som vi ser frem til at begynde samarbejdet med," siger Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia. "Det føles virkelig stort, at vi i Skandinavien er lykkedes med at have både verdens første og andet BW Premier Collection hotel. 

For at blive et BW Premier Collection hotel kræves det at hotellet er mindst 4-stjernet og højt placeret på Tripadvisor. Hotellet skal være centralt placeret i en storby, være et førsteklasses resort hotel eller på anden måde være et unik produkt. BW Premier Collection hoteller er mulige at booke via Best Westerns reservationskanaler, og medlemmer af Best Western Rewards får ligeledes bonuspoint på disse hoteller.

Emner

Kategorier


Best Western Scandinavia er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Totalt findes der over 4.000 Best Western hoteller i mere end 100 lande, og hotelkæden er herved verdens største hotelfamilie. 

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136