Gå til indhold
Stort PLUS til hotel i Svendborg

Pressemeddelelse -

Stort PLUS til hotel i Svendborg

Best Western Hotel Svendborg har fået et ”Plus” i navnet, og tilbyder en øget komfort over hele linjen. Samtidig har hotellet vundet gæsternes hæder med en placering på ”Top 25 over bedste hoteller i Danmark” på TripAdvisor.

Hotel Svendborg hedder fremover Best Western Plus Hotel Svendborg og byder på en højere standard i alle detaljer. Fælles for alle Best Western Plus hoteller er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter, service og indretning. Gæsterne kommer derved til at mærke et stort plus på alle områder.

”Med det nye Plus i navnet signalerer vi nu udadtil den høje kvalitet, vi står for”, siger hoteldirektør Tom Pelle Jensen. Hotel Svendborg er et af provinsens største og mest velfaciliterede konferencecentre og ligger lige midt i Svendborg.

I forbindelse med opgraderingen til Best Western Plus er personalet på Hotel Svendborg blevet videreuddannet i at yde en endnu højere service med fokus på det personlige værtskab og den gode oplevelse – hvad enten man er business-kunde, børnefamilie, sportsudøver eller par, der er kommet for at slappe af og blive forkælet.

”Vi er glade for at kunne tilbyde endnu et Best Western Plus hotel, og vi ønsker hele teamet i Svendborg tillykke med de seneste opgraderinger af deres i forvejen meget populære og veldrevne hotel”, siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts.

Vinder af Travellers’ Choice

Best Western Plus Hotel Svendborg har også opnået en anden flot hæder. De er netop kåret som Travellers' Choice med en placering på TripAdvisors ”Top 25 over bedste hoteller i Danmark”. Dermed hører de til de allerbedste hoteller i landet bedømt af brugerne. Travellers' Choice er den største hædersbevisning, som TripAdvisor tildeler og betyder, at hotellet er bedømt som enestående baseret på anmeldelser og meninger fra rejsende. 


For yderligere information kontakt:

Hoteldirektør, Tom Pelle Jensen
Best Western Plus Svendborg
Telefon: 51 35 09 10

Søren Nystrøm, Country Manager Denmark
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: 31 66 16 22

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 120 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136