Gå til indhold
Hotel Kung Carl i Stockholm er et af de hoteller der indgår i WorldHotels Crafted Collection
Hotel Kung Carl i Stockholm er et af de hoteller der indgår i WorldHotels Crafted Collection

Pressemeddelelse -

WorldHotels Crafted Collection ekspanderer og satser stort i Skandinavien

Siden den globale lancering af hotelkæden WordHotels varemærke Crafted Collection tidligere på året, er det nu tid til at ekspandere på det skandinaviske marked. 

WorldHotels Crafted Collection er en ny generation af livsstilshoteller til gæster der omfavner kreativitet, og som leder efter oplevelser ud over det sædvanlige. Uanset om det er cool, anderledes, stilfuldt eller smart, er fællesnævneren for Crafted Collection-hotellerne, at et særligt koncept, et tema eller en bestemt historie ligger til grund for hotellets idé og opfindelse.På hvert hotel bliver du mødt af gennemtænkte elementer i både helhed og detaljer, i form af blandt andet smuk arkitektur, spændende moderne design, historie og kunst.

”Målet med Crafted Collection er at skabe en førende kollektion af lifestyle-hoteller i Skandinavien. Nu kan vi tilbyde hotelejerne at indgå i en gruppe af hoteller, hvor kreativitet, unikke oplevelser og personlig service er i fokus. Trenden med at hotelgæster søger efter oplevelser og hvor hotellet bliver selve destinationen, fortsætter med at vokse, og med Crafted kan vi nu tilbyde dette", siger Johan Michelson, CEO BWH Hotel Group Skandinavien.

Et af de skandinaviske hoteller, der indgår i Crafted Collection, er The Winery Hotel i Stockholm, som skiller sig ud med sin unikke og egen vinproduktion. Hotellet er blevet en international anerkendt destination for dem, som søger et hotelophold udover det sædvanlige og som ønsker at blive en del af et brand, hvor håndværket er grundlaget for hotellets koncept. 

”Crafted, det vil sige håndværket, gennemsyrer alt vi gør på The Winery Hotel. Fra vores hjerte - vingården - hvor vi producerer vin fra drue til flaske, til køkkenet hvor smagene er sammensat i perfekt harmoni til vinenes karakter. Håndværket følger os også ind i indretningsdetaljerne. Det er alt det, der tilsammen skaber den atmosfære, der får vores gæster til at føle sig godt tilpas, nyde at besøge os og vende tilbage, gang på gang", siger Sarah Djerf, Marketing Manager på The Winery Hotel. 

Andre inspirerende hoteller, der er inkluderet i Crafted Collection rundt om i verden, omfatter det trendy ACME Hotel i Chicago, kendt for sin urbane kunst og legende højteknologiske elementer. På Hotel Bijou i San Francisco bor du på førsteklasse i et art-deco-designet miljø og i hollandske Arnhem byder Hotel Haarhuis på gastronomiske oplevelser og familieservice. 

Besøg WorldHotels Crafted Collection her https://bwhhotelgroup.dk/worldhotels-crafted-collection/

For mere information, kontakt venligst:

Johan Michelson, CEO
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136