Gå til indhold
"Vi er utroligt stolte af dette spændende partnerskab, som giver os mulighed for at byde instruktører, skuespillere og andre nøglepersoner inden for filmbranchen velkommen til vores hoteller", siger Victor Apelgren, Brand Manager for WH Crafted
"Vi er utroligt stolte af dette spændende partnerskab, som giver os mulighed for at byde instruktører, skuespillere og andre nøglepersoner inden for filmbranchen velkommen til vores hoteller", siger Victor Apelgren, Brand Manager for WH Crafted

Pressemeddelelse -

WorldHotels Crafted i enestående samarbejde med Stockholm International Film Festival

Filmverden møder kulturelle hoteloplevelser, når årets udgave af Stockholm International Film Festival, finder sted i samarbejde med WorldHotels Crafted.

I samarbejde med Stockholm International Film Festival (SIFF) har WorldHotels Crafted æren af at byde æresgæster og festivalgæster velkommen til deres hoteller. Med en række spændende arrangementer på programmet ser man det som den perfekte lejlighed til at samle kreative talenter fra filmverdenen med hotellernes unikke oplevelser.

"Vi er utroligt stolte af dette spændende partnerskab, som giver os mulighed for at byde instruktører, skuespillere og andre nøglepersoner inden for filmbranchen velkommen til vores fantastiske hoteller. Både vi og SIFF (Stockholm International Film Festival) følte, at dette samarbejde var en 'match made in heaven', da vores hoteller repræsenterer en kategori af overnatningsmuligheder, der er gennemsyret af kultur, og hvor vores unikke værelser er de perfekte rammer for de spændende aktiviteter, der finder sted under festivalen," siger Victor Apelgren, Brand Manager for WorldHotels Crafted Scandinavia.

Under festivalen vil en række spændende arrangementer finde sted på forskellige hoteller. Hotel Kung Carl vil invitere til en cocktailparty, der giver mulighed for fagfolk at netværke og dele erfaringer i en elegant atmosfære. Filmquizzen, der finder sted både på Hotel Ruth og NOFO Hotel, vil teste filmkendskabet og skabe en festlig stemning.

Et af de mest betydningsfulde arrangementer vil finde sted på Hotel Frantz, hvor WorldHotels Crafted i samarbejde med SIFF og Stockholms Kvindehistoriske Forening vil arrangere en mindeværdig middag. Denne særlige middag vil hylde kvinders enestående bidrag til den svenske filmindustri ved at invitere spændende og interessante kvinder inden for branchen for at afspejle den vigtige rolle, kvinder spiller i filmverdenen.

"Vores mål med samarbejdet er at skabe indhold til festivalen, der ikke kun underholder, men også inspirerer og engagerer. Gennem vores arrangementer og forskellige elementer på hotellerne kan vi give vores gæster og besøgende mulighed for at opleve filmkunst på en ny og intim måde. Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen og sammen skabe minder, der vil vare længe efter, spotlightene er blevet slukket," fortsætter Victor Apelgren.

WorldHotels Crafted henvender sig til gæster, der elsker kreativitet og søger oplevelser ud over det sædvanlige. Fælles for Crafted-hotellerne er, at et koncept, tema eller historie ligger til grund for hotellets idé. Her mødes man af gennemtænkte elementer både i helhed og detalje, herunder spændende design, kunst, musik og gastronomi.

Stockholm International Film Festival finder sted den 8. til 19. november. For mere information og billetter: Stockholm International Film Festival

For besøg på WorldHotels Crafted: https://bwhhotelgroup.dk/worldhotels-crafted-collection/

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: Victor Apelgren, Brand Manager for WorldHotels Crafted Scandinavia
E-mail: victor.apelgren@bwhhotelgroup.se
Tlf.: +46 760 061 857

Emner

Kategorier


BWH Hotels er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 191 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotels er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136