Gå til indhold
Grow Hotel er Best Westerns nye medlemshotel, der skal tiltrække forretningsrejsende til Sundbyberg
Grow Hotel er Best Westerns nye medlemshotel, der skal tiltrække forretningsrejsende til Sundbyberg

Pressemeddelelse -

Best Westerns nye medlemshotel skal tiltrække forretningsrejsende til Sundbyberg

Grow Hotel er et personligt forretningshotel med fire stjerner, beliggende på grænsen mellem Solna og Sundbyberg. Best Western Hotels & Resorts seneste familiemedlem har et miljø som emmer af komfort og holdbarhed, i stilfuld og bæredygtig design.

Nyåbnede Best Western Plus Grow Hotel er et moderne ni-etagers hus med 176 værelser. Hotellet ligger tæt på natur, og i nærheden af Solna og Stockholm. Nogen minutter derfra ligger Sundbybergs centrum, som byder på restauranter, butikker og kollektiv trafik samt ikke langt fra Friends Arena og Mall of Scandinavia. Lufthavnsbusserne til Bromma og Arlanda lufthavn standser lige uden for døren.

Grow Hotel tilbyder et stort fitness med herre- og damesauna, hvor gæsterne kan koble af efter en intensiv dag. Restauranten er inspireret af det japanske køkkens evne til at reproducere og forbedre smagsoplevelser og konsistens af højeste kvalitet. Et restaurantkoncept med målsætning at tiltrække spisende gæster fra hele Stockholm.

"Best Western Hotels & Resorts var et naturligt valg for os, meget på grund af den frihed og personlighed, som tillades inden for kædens rammer. At deres loyalitetsprogram er blandt branchens stærkeste, som tiltrækker mange rejsende, var yderligere en grund", siger hotelejer Reshi Chibba.

Hotellet er miljøcertificeret af den internationale organisation Green Keys. Certificeringen indebærer at Grow Hotel benytter sig af vedvarende elektricitet, klimavenlige indkøb og arbejder aktivt for at reducere energi- og vandforbruget. Det indendørs miljø er moderne med et design baseret på bæredygtige og sunde naturmaterialer.

"Vi er glade for at byde Grow Hotel velkommen til Best Western-familien, et hotel med høje ambitioner og en ny spændende holdbarhedsprofil, der er helt oppe i tiden. Hotellet vil blive førende i Sundbyberg", siger Johan Michelson, Country Manager på Best Western Hotels & Resorts i Sverige.


For mere information kontakt:

Johan Michelson, Country Manager Sweden 

Best Western Hotels & Resorts

Telefon: + 46 735 143 901

E-mail: johan.michelson@bestwestern.se

Emner


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 150 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136