Gå til indhold
De første skilte med Best Westerns nye profil er nu klar

Pressemeddelelse -

De første skilte med Best Westerns nye profil er nu klar

Det første hotel i Europa, der får facadeskilte med nyt logo bliver Best Western Plus Prince Phillip i Sverige.

Hos Best Western Hotels & Resorts er der de sidste to år blevet arbejdet på at skabe en ny profil, hvis moderne udtryk har til formål at ramme en bredere målgruppe og ligeledes afspejle brandets positive udvikling. I denne forbindelse er et nyt Masterbrand blevet lanceret samt særskilte logoer for hver enkelt type af hotel. Fokus har været på at tydeliggøre kombinationen af hvert individuelt hotel og vores globale kæde.

Alle Best Western Plus hoteller tilbyder et opgraderet hotelophold. Det gælder alt lige fra atmosfæren på hotellet til ydelser og indretning. Disse hoteller er desuden designede til forretningsrejsende såvel som fritidsrejsende.

Hos Best Western Plus Prince Phillip har de ventet i spænding på at modtage de nye skilte.

  • Endelig er skiltene på plads. Så nu kan det let ses, at vi er et Best Western Plus hotel, siger hotellets direktør Tahir Bouchaib. Det er meget belejligt, idet vi i samme omgang har opgraderet hotellet med en ny lobby og restaurant.

Selve logoet for Best Western Plus fremstår i en rødlig nuance med signaturen BW. Desuden er der mere fokus på ordet ”Plus” end tidligere.

  • Det er skønt at se det nye logo for Best Western Plus på et hotel i virkeligheden. Produktionen er i fuld gang, og vi arbejder på at få skiltene op på de resterende 125 hoteller rundt om i Skandinavien hurtigst muligt, siger Tommy Evin, Marketingschef på Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien.

Best Western Hotels & Resorts består i dag af disse forskellige hoteltyper: Best Western, Best Western Plus, Best Western Premier, BW Premier Collection, Executive Residency og Vib. >> Se mere

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 120 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136