Gå til indhold
Johan Michelson er udnævnt til ny administrerende direktør for BWH Hotel Group Scandinavia.
Johan Michelson er udnævnt til ny administrerende direktør for BWH Hotel Group Scandinavia.

Pressemeddelelse -

Ny adm. direktør for BWH Hotel Group i Skandinavien

Johan Michelson er udnævnt til ny administrerende direktør for BWH Hotel Group Scandinavia. Han afløser Johan Kukacka, der efter 17 år som administrerende direktør skal fokusere på hoteloperatøren Sleepingfox Hotel Group, hvor han er partner.


Johan Michelson er for nærværende Sverigechef og vice-adm. direktør for BWH Hotel Group og kom til kæden i 2016 efter tidligere at have haft ledende stillinger hos blandt andet Scandic og Hilton.

- Sammen med bestyrelsen vil jeg gerne takke Johan Kukacka for hans engagement og fantastisk flotte indsats, siger Reshi Chibba, bestyrelsesformand for BWH Hotel Group. Under Johans ledelse har kæden haft en meget positiv udvikling og er gået fra 32 til 160 hoteller. Samtidig føles det rigtig godt, at Johan Michelson tager over som administrerende direktør. Han kender kæden godt og har i sin tid som vice-adm. direktør vist, at han er den helt rigtige person til at føre os ind i fremtiden.

Johan Michelson tiltræder som adm. direktør den 15. september.

For mere information kontakt:

Johan Michelson, vice-adm. direktør
BWH Hotel Group
Telefon: +46 735 14 39 01
Email: johan.michelson@bwhhotelgroup.se


Reshi Chibba, bestyrelsesformand

BWH Hotel Group

Telefon: +46 70 880 23 73

Email: reshi.chibba@timehotel.se

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136