Gå til indhold
Ny skandinavisk salgsdirektør for Best Western Hotels & Resorts

Pressemeddelelse -

Ny skandinavisk salgsdirektør for Best Western Hotels & Resorts

Andreas Gottlieb tiltræder i stillingen som salgsdirektør for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien. Andreas kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Scandic i Stockholm-regionen, hvor han var ansvarlig for salgsaktiviteter for en række af kædens hoteller, såsom Scandic Grand Central, Scandic Continental og Haymarket by Scandic. Andreas har haft flere ledende stillinger indenfor salg, dels på Scandic, men også hos Strömma og Marriott.

”Vi er meget glade for at have været i stand til at kunne tiltrække Andreas til denne stilling”, siger Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotel & Resorts i Sverige. Han tilføjer: ”Andreas er i mine øjne en af de absolut bedste i vores branche i forhold til salg, og han vil bidrage til yderligere at fremme vores position på markedet”.

”Jeg ser virkelig frem til at starte hos Best Western. Det er en kæde der har udviklet sig i en meget positiv retning i de seneste år, og jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte succes i fremtiden”, siger Andreas Gottlieb.

For mere information kontakt:

Johan Michelson, Country Manager Sweden
Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien
Telefon: +46 0735-14 39 01
E-mail: johan.michelson@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 120 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge, Sverige og Island. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136