Gå til indhold
BWH Hotel Group fortsætter med at ekspandere i Danmark og udvider nu porteføljen med yderligere et hotel, Hotel Astoria i København.
BWH Hotel Group fortsætter med at ekspandere i Danmark og udvider nu porteføljen med yderligere et hotel, Hotel Astoria i København.

Pressemeddelelse -

Hotel Astoria i København vælger BWH Hotel Group

BWH Hotel Group fortsætter med at ekspandere i Danmark og udvider nu porteføljen med yderligere et hotel, Hotel Astoria i København. Hotellet, som har været lukket i snart halvandet år, har fået nye driftsansvarlige og står nu over for en omfattende opgave, hvor målet er at genetablere hotellets glans med fokus på historie og design.

Hotellet, som blev bygget i 1934 - dengang som Københavns første luksushotel - bliver BWH Hotel Groups første hotel i Danmark indenfor BW Signature Collection. Med sin centrale placering på det populære Vesterbro og med en bygning fuld af historie, dansk design og arkitektur er det tydeligt at det er et hotel, som kommer til at tiltrække såvel weekendgæster som forretningsrejsende.

”Danmark er et vigtigt marked for os og med Hotel Astoria BW Signature Collection har vi en komplet portefølje i København indenfor alle vores segmenter. Vi er overbeviste om at vores venner hos CIC Hospitality kommer til at løfte hotellet til at blive flittig omtalt og hurtigt sat på det danske hotelkort”, siger Johan Michelson, Adm. Direktør for BWH Hotel Group, Skandinavien.

Det er den norske hotelvirksomhed CIC Hospitality, som kommer til at stå for driften og Hotel Astoria BW Signature bliver virksomhedens første skridt mod at etablere hoteldrift uden for Norge, og komme ind på det danske marked. Selv om hotelbranchen har været hårdt ramt under krisen, har man valgt at satse og ser dette som starten på en større ekspansion i Danmark. Udover Hotel Astoria håber CIC Hospitality snart at kunne tilbyde flere hoteller på det danske markede i samarbejde med BWH.

”Der er naturligvis altid en risiko forbundet med at starte op i et nyt land, men vi har en god driftsorganisation, som gør at vi har klaret os også når markedet har været ustabilt. Da vi har et fremgangsrigt samarbejde med BWH Hotel Group, hvor 7 af vores hoteller allerede indgår, faldt det naturligt at også Hotel Astoria skulle blive en del af kæden, og indgå under varemærket BW Signature Collection”, siger Matthias B. Tanski, Adm. Direktør CIC Hospitality.

Gennem det første års tid kommer hotellets fælles arelaer samt de 94 værelser til at få en ansigtsløftning med bygningens historie i fokus.

Hotelansvarlig for Hotel Astoria BW Signature Collection er Kristine Ravnevand.

For yderligere information, venligst kontakt;

Johan Michelson, Adm. Direktør
BWH Hotel Group Skandinavien
Email: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Matthias B. Tanski, Adm. Direktør
CIC Hospitality
Email: matthias@cichospitality.com
Tel: +47 98222530

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relateret materiale