Gå til indhold
Med sin centrale beliggenhed tæt på indkøb, restauranter, seværdigheder og transportmuligheder er Hotel Astoria et godt udgangspunkt for alle, der ønsker enestående overnatning på den bedste adresse.
Med sin centrale beliggenhed tæt på indkøb, restauranter, seværdigheder og transportmuligheder er Hotel Astoria et godt udgangspunkt for alle, der ønsker enestående overnatning på den bedste adresse.

Pressemeddelelse -

Moderne art deco møder unik historie på det nyrenoverede Hotel Astoria

På det nyrenoverede Hotel Astoria i København byder hotellets nye koncept på en kombination af unik historie og moderne art deco.

Hotel Astoria er tegnet af den kendte arkitekt Ole Falkentorp og åbnede for første gang i 1935. Nu har hotellet efter en samlet renovering udviklet et koncept, hvor historiske elementer kombineres med moderne art deco-stil. Her er der sørget for originale detaljer, der gennemsyrer bygningens sjæl og personlighed, mens hotellets moderne præg og faciliteter skal appellere til bevidste rejsende. Denne helhed giver hotellet et klart og unikt koncept, der vil appellere til en bred kundegruppe.

”Vi ville skabe et koncept for både dem, der ønsker at bo på et moderne og opdateret hotel, men også for dem, der ønsker et hotel med historie, sjæl og personlighed. Med både et unikt historisk designkoncept og en central beliggenhed på Vesterbro tæt på togstation, bymidte og attraktioner ser vi, at hotellet vil tiltrække både forretningsrejsende, familier, par og weekendturister, siger Kristine Ravnevand, hotelchef Hotel Astoria .

Hotellets historiske detaljer er mange og det første man støder på er de smukke originale svingdøre, der stadig står tilbage ved hovedindgangen. Et af hotellets superior-værelser er omhyggeligt bevaret med detaljer og originale møbler, og hotellets morgenmad serveres på service, som også har været med siden starten. Hotellet, der ligger i en storslået bygning, har udsigt over Vesterbrogade og er beregnet til at ligne et damplokomotiv - noget der udtrykker fascinationen for teknologien i 1930'erne.

Hotellet tilbyder 94 stilfuldt indrettede værelser, alle med store vinduer og et par endda med balkon. I den indbydende bar og lounge mødes hotellets gæster og københavnere over en cocktail eller en kop kaffe, for at opleve hotellets elegante og spændende atmosfære. Med sin centrale beliggenhed tæt på indkøb, restauranter, seværdigheder og transportmuligheder er Hotel Astoria et godt udgangspunkt for alle, der ønsker enestående overnatning på den bedste adresse.

Det norske hotelselskab CIC Hospitality står for driften, og hotellet er en del af BWH Hotel Group under BW Signature Collection by Best Western-brandet.

For mere information, kontakt venligst:

Kristine Ravnevand, hotelchef Hotel Astoria
E-mail: kristine@cichospitality.com
Tlf.: +45 21295904

Matthias B. Tanski, CEO, CIC Hospitality
E-mail: matthias@cichospitality.com
Tlf.: +47 98222530

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande rundt om i verden. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer. For at tilgodese såvel gæster som potentielle hotelejere tilbyder gruppen i alt 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relateret materiale